Breaking Bad Kreator Napokon Potvrdio Sudbinu Waltera Whitea

Breaking Bad Kreator Napokon Potvrdio Sudbinu Waltera Whitea

Kada je Breaking Bad završio prije šest godina, finalne scene finala serije su ostavile sudbinu glavnog lika, Waltera Whitea, da visi u zraku. Pa, na neki način. Finale serije je napravljeno tako da se čini kako je Walt napokon susreo svog stvoritelja, ali kamera se zacrnila prije nego je išta moglo biti točno potvrđeno. I to je mjesto gdje je kreator Vince Gilligan ostavio stvari za tog lika. Svaki puta kada je upitan o tome prošlih godina, Gilligan je bio suzdržan oko Waltovih posljednjih trenutaka, ali to se napokon promijenilo.

El Camino: A Breaking Bad Movie dolazi na Netflix ovog petka, nastavljajući pričati Jess Pinkmanovu priču nakon događaja iz Breaking Bad serije. Već je postojalo hrpa teorija o sudbini Waltera Whitea, sugerirajući da je on nekako preživio finale serije. Najava ovog dugometražnog igranog Breaking Bad filma je samo još više zapalila te teorije. Hrpa Breaking Bad fanova i dalje misli da je Walter uspio na neki način preživjeti. Međutim, po prvi puta, Gilligan i službeno potvrđuje da je lik Bryana Cranstona, Walter White, definitivno mrtav.

Breaking Bad (2008-2013) - Svijet filma

Gilligan se pojavio na The Rich Eisen Show kako bi promovirao nadolazeći izlazak filma El Camino: A Breaking Bad Movie i domaćin ga je ponovno upitao o sudbini Waltera Whitea. Ovog puta, Gilligan je napokon dao i odgovor.

“Da, ja ću ti dati odgovor na to pitanje, Rich, zato što te toliko volim,” Gilligan je rekao na showu. “Da, Walter White je mrtav. Da.”

Walterov život je završio u finalu serije Breaking Bad, ali to ne znači da se Cranston neće pojaviti uz svog dugogodišnjeg kolegu Aarona Paula u El Camino. Glumac Jonathan Banks je prošlog mjeseca otkrio da će on reprizirati ulogu Mikea Ehrmantrauta u Breaking Bad filmu. S obzirom na to da je Walter ubio Mikea u finalnoj sezoni serije Breaking Bad, i njegova se smrt odvila na ekranu, tako da je jedini način na koji bi se on mogao pojaviti u El Camino filmu je kroz neke scene pogleda unazad. Ako će pogledi unazad igrati veliku ulogu u filmu, onda nema razloga zašto se Walt ne bi pojavio u nekom trenutku Breaking Bad filma.

El Camino: A Breaking Bad Movie dolazi ovog petka (11.10.) na Netflix.

Druge je zanimalo i ovo...