'The Falcon & The Winter Soldier' slike sa seta otkrivaju iznenađujuću Hulk poveznicu

‘The Falcon & The Winter Soldier’ slike sa seta otkrivaju iznenađujuću Hulk poveznicu

The Falcon and The Winter Soldier serije se trenutno snima, a konstantno nam stižu nove slike sa seta snimanja zvijezda Anthony Mackiea i Sebastiana Stana. Hrpa novih slika na prvi izgleda potpuno jednostavno i obično, međutim, kada uđete malo dublje u njih, shvatite da bi nadolazeća Disney Plus serija mogla biti povezana s The Incredible Hulk.

Slike sa seta The Falcon and The Winter Soldier o kojima se ovdje priča pokazuju Samson Development znak. U slučaju da se ne sjećate, Doc Samson je kultni lik Hulk mitologije. Osim toga, Leonarda Samsona glumio je Ty Burrell u The Incredible Hulk iz 2008. godine. Ispod možete vidjeti i sliku.

Čini se da Samson Development popravlja zgrade i slično u The Falcon and The Winter Soldier nakon što su svi vraćeni u život. Definitivno je interesantno saznati da će se ova serija povezivati s The Incredible Hulk, filmom koji je lagano stavljen po strani u MCU. Ty Burrellov Leonard Simpson se na kratko pojavio u filmu, iako nikada nismo vidjeli njegovu transformaciju u Doca Samsona. Od The Incredible Hulk filma puno je vremena prošlo, što znači da je Ty Burrellov Leonard Sampson mogao proširiti svoj portfolio. Ipak, za sada nema nikakvih indikacija da će Hulk zvijezda zaista i reprizirati svoju ulogu u nadolazećoj The Falcon and The Winter Soldier seriji.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...