Alexander Skarsgard i Whoopi Goldberg u Stephen Kingovoj 'The Stand' seriji

Alexander Skarsgard i Whoopi Goldberg u Stephen Kinogovoj ‘The Stand’ seriji

CBS All Accessov reboot Stephen Kingove The Stand serije brzo dodaje glumačku ekipu, a usput dovodi neka poprilično velika imena. Sada je ova nadolazeća mini-serija nadodala možda i najveću, najvažniju ulogu: Randalla Flagga, kojeg će glumiti Trueblood i Big Little Lies zvijezda, Alexander Skarsgard!

Stephen King se pojavio na The View kako bi najavio neke nove glumačke članove The Stand serije, koja je do sada imala Jamesa Marsdena i Amber Heard u ulogama Stu Redmana i Nadine Cross. Međutim, Randall Flagg nije bio uključen na listu novih likova koje je King spomenuo, što je natjeralo Collider na malo kopanja, a oni su uspjeli iskopati da će Skarsgard glumiti Randalla Flagga.

Ako ne znate lika, Flagg se prvi puta pojavio u Kingovoj The Stand knjizi iz 1978. godine, ali od tada postaje ponavljajuća prisutnost u drugim Kingovim pričama (The Dark Tower, Hearts of Atlantis), pod raznim pseudonimima. Općenito, on je zlobnik koji ima mistične/natprirodne sposobnosti poput nekromantičnosti, proročanstva i čarobnjaštva i nastoji izazvati sukob i uništenje. U The Stand, Flagg je demonsko biće koje se pojavljuje u distopijskom svijetu nakon što velika kuga pobije većinu čovječanstava. Flagg gradi mračno društvo tiranskih i ubojitih pljačkaša u Las Vegasu, što postavlja Stand-ov primarni sukob dobra protiv zla, jer Flaggovo pleme odlazi u rat sa zajednicom dobroćudne Majke Abagail.

Alexander Skarsgard i Whoopi Goldberg u Stephen Kinogovoj 'The Stand' seriji

Upravo tu dolazimo do Whoopi Goldberg, koja će, pogađate, glumiti Majku Abagail. Sudbina čovječanstva leži na krhkim leđima 108-godišnje Majke Abagail i šačice preživjelih. Njihove najgore noćne more utjelovljene su u čovjeku smrtonosnog osmijeha i neizrecivih moći: Randall Flagg, the Dark Man.

Whoopi Goldberg je osvojila Oscara za ulogu u filmu Ghost, glumila u Sister Act i The Color Purple, te mnogim drugim filmovima. Trenutno je jedna od voditeljica The Viewa.

Osim gore spomenutih, većina glumačke postave je već najavljena, a oni obuhvaćaju Jamesa Marsdena (Westworld), Amber Heard (Aquaman), Odessu Young (Assassination Nation), Henryja Zagu (13 Reasons Why), Jovan Adepo (Overlord), Owen Teague (IT), Brad William Henke (Orange Is the New Black) i Daniel Sunjata (The Dark Knight Rises).

Datum izlaska Stephen Kingove The Stand mini serije nije još poznat, ali očekuje se da bude negdje u 2020. godini.

Druge je zanimalo i ovo...