Arrowverse Crossover – film od 4 sata!

Kada se The Flash, Supergirl i Legends of Tomorrow pridruže Arrow na The CW, počinje nam novi Arrowverse. Ova sezona obećava najbolji Arrowverse do sada, s Crisis On Earth X kao centralnom pričom. 

Stephen Amell, je dao ovakvu izjavu na Salt Lake Comic Con:

“Kada smo prvi puta radili crossover, mislim negdje u našoj trećoj sezoni, a The Flash prvoj sezoni, činilo se kao da je to samo epizoda The Flash, gdje se ja pojavim i onda epizoda Arrow gdje se Flash pojavi. Čak i prošle godine, Flash se pojavio na Supergirl, onda epizoda The Flash, a onda epizoda Arrow i za kraj epizoda Legends. Ove sezone, će to biti 4 satni film!”

Ovakav razvoj događaja, zaista zvuči kao najveći crossover do sada. Amell je uz to dodao, da je ovog puta jako bitan raspored izlaženja epizoda prema kojem se treba gledati:

“Tehnički ide Supergirl, Arrow, Flash i Legends. Ali ne bi trebali gledati Supergirl i reći ‘OK, ovo je Supergirl sat.’ To je samo prvi sat crossovera.”

Kada je upitan dali bi mogao dati neke detalje oko crossovera, nažalost nije htio puno otkrivati:

“Ne smijem vam uništiti seriju spojlerima, osim reći da kada sam čitao skriptu crossovera ove godine, želio sam poslati email originalnoj Arrow ekipi Greg Berlanti i Andrew Kreisberg i Marc Guggenheim. A email bi samo glasio ‘ Ekipa, hvala vam puno na ovoj mogućnosti, zato što će biti dobro, zaista dobro.'”

4-dijelni Arrowverse crossover događaj bi trebao početi sa Supergirl i Arrow 27. studenog, a završiti s The Flash i Legends on 28. studenog 2017 godine.

Similar Posts