Problemi s ugovorima bi mogli poslati šestu sezonu Lucifera direktno u Pakao

Problemi s ugovorima bi mogli poslati šestu sezonu Lucifera direktno u Pakao

Čini se da bi šesta sezona Lucifera mogla izgoriti u plamenu, s obzirom na to da je WB trenutno u problemima oko ugovora s glavnom zvijezdom serije Tomom Ellisom.

Novi izvještaj koji donosi TVLine kaže da je Ellis odbio posljednju ponudu studija, što bi moglo značiti probleme za posljednju sezonu serije. Izvještaj također kaže da je Ellis prošlog mjeseca ipak produžio ugovor, što ga, u slučaju da ga ne ispoštuje, stavlja u nezgodan položaj.

Prema Warner Bros. TV, studio je već nekoliko puta “začinio ugovor” za Ellisa. “Svi želimo da Tom bude sretan, ali postoji limit i dostignut je,” rekao je izvor prisan tom slučaju. Nažalost, predstavnici Warner Brossa i Ellisa su odbili komentarati.

U veljači je objavljeno kako će Lucifer ipak biti obnovljen za šestu sezonu, što je fanove diljem svijeta oduševilo, uključujući i mene. Showrunneri Ildy Modrovich i Joe Henderson također su rekli da će se vratiti u slučaju da cijeli dogovor bude postignut, ono što ga sada prijeći je smo Ellisov ugovor, jer je ostatak njegovih kolega glumaca sa Lucifer serije već produžio ugovore.

Peta sezona serija je ostavila puno stvari ne odgovornih za Lucifera Morningstara (Tom Ellis) i njegovu voljenu Chloe (Lauren German), te se zaista nadamo da će doći do šeste sezone na Netflixu kako bi dobili odgovore na neke od tih pitanja.

Similar Posts