'The Continental' stižu prvi detalji radnje John Wich spin-off serije

‘The Continental’ stižu prvi detalji radnje John Wick spin-off serije

John Wick redatelj Chad Stahelski kaže da će spinoff TV serija The Continental ispričati origin priču nekih od likova iz filma.

Kada je Keanu Reevesov John Wick izašao 2014. godine, fanovi su bili oduševljeni ovim akcijskim hit filmom. Sada, šest godina kasnije, franšiza je jača nego ikada. Jedno od stvari koje je tome doprinijelo je odlično građenje svijeta unutar franšize, poput vrhunskih elemenata kao što je The Continental, hotel i čitava mreža objekata koji pomažu ubojicama da rade svoj posao.

2017. godine, započeo je razvoj na The Continental TV seriji, a u siječnju 2018. godine Starz je i službeno odobrio seriju, za koju se vjeruje da je prequel John Wick filmovima. Serija će se navodno fokusirati na postanak The Continentala. Iako je vrlo malo toga otkriveno o seriji, Ian McShane, čiji lik Winston vodi New York Continental podružnicu u filmovima, ne želi biti dio serije. Također, Lance Reddick, koji glumi Charona, vratara hotela, ne želi se očitovati o svojoj ulozi. Ipak, tvorac franšize bacio je još malo svjetla na seriju, navodeći kako će obožavatelji vidjeti poznate likove u TV emisiji.

U intervju za Fandom, redatelj John Wick trilogije Chad Stahelski, pružio je neki uvid u to što obožavatelji mogu očekivati ​​od nadolazeće serije. Pročitajte ispod.

“Kut na kojem trenutno rade u TV seriji Continental drugačija je perspektiva na cijeli svijet, ona dolazi na to s različitih gledišta likova i širine svijeta. Dok u Johnu Wicku pratim vremensko razdoblje koje je gotovo samo tjedan dana u životu jednog čovjeka, [za] kojeg sve spiralno izmiče kontroli, je naša priča o Johnu Wicku. Kut iz kojeg dolaze drugi producenti i pisci u TV seriji vrlo je različita vremenska struktura i vrlo različita perspektiva likova. O tome kako duboko ide svijet, ne samo o ubojicama, već o svemu što je uključeno. A puno je priča o podrijetlu nekih od likova koje vidite u Wicku. Dakle, ima nekoliko vrlo zanimljivih stvari, to je vrlo zanimljiv poglede na Wick svijet, što mislim da je super. Ali to neće biti iz perspektive Johna Wicka. Nije da John Wick neće biti uključen u to, to jednostavno nije iz njegove perspektive.”

Interesantno, Starz predsjednik je već prije otkrio da bi The Continental TV serija trebala izaći nakon John Wick: Chapter 4 filma, koji je originalno trebao doći u kina u svibnju 2021. godine. Međutim, film je sada odgođen svibnja 2022. godine, tako da ako su izvorni planovi i dalje na snazi, to znači da seriju nećemo također vidjeti prije 2022. godine, što bi bila i za nas i za njih prava šteta, s obzirom na i dalje vrlo problematično stanje u svijetu.

Similar Posts