DC izabrao Cyborga za svoju novu seriju 'Doom Patrol'!

DC izabrao Cyborga za svoju novu seriju ‘Doom Patrol’!

I dok je Ray Fisher glumio Cyborga u Justice League, filmskom DC svemiru, sada je izabran novi glumac, za istu ulogu, u nadolazećoj DC seriji ‘Doom Patrol’!
Joivan Wade (The First Purge) će glumiti Victor Stone/Cyborg u seriji, za koju trenutno pravi scenarij Jeremy Carver. Pravljena prema stripu istog imena, serija će se fokusirati na Cyborg, Robotman, Negative Man, Elasti-Woman, Crazy Jane i Dr. Niles Caulder, grupu ‘nepodobnih’ superjunaka koji kreću spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima.

DC izabrao Cyborga za svoju novu seriju 'Doom Patrol'!

Izbor za Wade donosi interesantno pitanje za cijeli DCEU, s obzirom na to da već imamo jednog Cyborga u filmskom kontinuitetu. Pretpostavljamo da će Wadeov Cyborg biti neovisan o filmovima, baš poput CW serija The Flash, Green Arrow i drugih. Ako je to slučaj, onda DC nastavlja graditi dva svemira, TV i filmski, za razliku od svoje konkurencije Marvel, koji pokušava držati i seriju u kontinuitetu (Agents of SHIELD, Daredevil, The Punisher, Luke Cage, Iron Fist i druge). Nisam siguran ima li razloga zašto oboje ne bi mogli postojati razdvojeni, iako je meni draže kada su spojeni, pa makar samo kako bi ponekad spomenuli koje ime.

Što se tiče Cyborg filma, u kojem je trebao glumi Ray Fisher je otkazan, pa tko zna hoće li se on i kada vratiti u DCEU. Također ima smisla očekivati da bi se ova verzija Cyborga mogla pojaviti u DC Universe Titans, s obzirom na to da je on dio i te ekipe.

Doom Patrol je razvijan za DC Universe aplikaciju, koja će biti dostupna od ove jeseni s Titans koja će im biti prva igrana serija pravljena ekskluzivno za tu platformu.

Ako volite Marvel i DC ne zaboravite se pridružiti našoj Facebook grupi 

Similar Posts