Anti-Krist drama Messiah dolazi na Netflix u 2019 godini! - Svijet filma

Anti-Krist drama ‘Messiah’ dolazi na Netflix u 2019 godini!

Mesija dolazi u 2019 godini! Ovog puta na Netflix. Inače, zbog vrlo kontroverzne teme, ni jedna druga kuća nije htjela otkupiti seriju. Priča serije je vrlo interesantna i postavlja neka jako zanimljiva pitanja.
Streaming platforma bi se mogla pokazati kao odličan izbor za ovu seriju, jer je to priča koja vas odmah uvuče unutra i ne pušta, ako je napravljena dobro. To je ozbiljan pogled na religiju i vjernike, napravljena na vrlo ozbiljan način. I bit će intenzivna i hrabra, u najmanju ruku.

Evo i službene radnje serije:

“Messiah će pričati priču o reakciji modernog svijeta na čovjeka koji se prvo pojavi na bliskom istoku, stvarajući vjernike oko sebe, tvrdeći da je on Mesija. Dali je on poslan od Boga ili je on opasna prevara usmjerena na demontiranje svjetskog geopolitičkog poretka? Kroz 10 sati epizoda, priča se raspliće kroz nekoliko različitih pogleda, uključujući mladog agenta CIA, Izraelskog Shin Bet policajca, Latino svećenika i njegove Teksaške kćerke, Palestinskog izbjeglice i medija, između ostalih.”

Kreator serije je Michael Petroni (The Chronicles of Narnia: the Voyage of the Dawn Treader, The Book Thief), a donose ju Netflix, Petroni, te producent i osvajatelj Emmy nagrade Mark Burnett, MGM’s President, Television Group & Digital (The Voice, Shark Tank, Survivor and The Bible Series).

Messiah, Netflix produkcija, od izvršnog producenta Petroni, koji je ujedno i napisao prvu epizodu. Osim njega, izvršni producenti su i Burnett i Roma Downey (The Bible Series, Son of God, Ben Hur), Andrew Deane (Industry Entertainment) i James McTeigue (Sense8, V for Vendetta), koji će ujedno biti i redatelj.

A evo i izjave Cindy Holland, zamjenice Predsjednika, Original Content za Netflix.

“Messiah obećava biti fantastična serija za gledatelje i vjernike, te napeta drama ispunjena višeslojnim likovima postavljenim na globalnoj razini. ”

“Messiah će postavljati pitanje u glavama svakog gledatelja ‘jeli on ili nije?’ Kakav će biti vaš odgovor će otkrivati više o vama nego o seriji. Messiah nas izaziva da istražimo što mi vjerujemo i zašto.”

A evo i izjave Downey i Burnett:

“Messiah je serija koja će imate gledatelje koji postavljaju velika pitanja. Što bi bilo kada bi se netko pojavio u 2018 godini, uslijed nerazjašnjenih okolnosti i mislilo se da je Mesija? Što bi društvo učinilo? Kako bi to mediji prikrili? Dali bi milijuni samo prestali raditi? Dali bi se vlade srušile? To je serija koja bi mogla promijeniti sve.”

Čini se poprilično interesantnom pričom, podjednako vjernicima, svih vjera, a i onima koji to nisu.

Similar Posts