Castle Rock

‘Castle Rock’ sezona 2 izabrana Lizzy Caplan u kultnoj ‘Misery’ ulozi

Castle Rock Sezona 2 će se uhvatiti u koštac s klasikom Stephena Kinga, a Mean Girls i Masters of Sex zvijezda Lizzy Caplan ispunjavaju neke velike cipele u ikoničnoj ulozi.

Fokus druge sezone bit će na Misery, knjizi Stephena Kinga iz 1987., koju je kasnije adaptirao redatelj Rob Reiner s Jamesom Caanom kao autorom Paul Sheldon i Kathy Bates kao njegov psihotični fan i medicinska sestra Annie Wilkes.

Caplan će glumiti ulogu Wilkes u drugoj sezoni originalne serije Hulu, prikazujući lik prije njezinih ubilačkih sklonosti iz romana Kinga. Prema IndieWireu, neuspjeli planovi putovanja doveli su Wilkesa u titularni grad.

'Castle Rock' sezona 2 izabrana Lizzy Caplan u kultnoj 'Misery' ulozi

Zvijezda Mean Girls pridružuje se velikoj glumačkoj postavi za drugu sezonu antologije, uključujući Elsie Fisher, Barkhad Abdi, Tim Robbins, Garrett Hedlund, Yusra Warsama i Matthew Alan.

Fisher će glumiti drugu Wilkesovu kćer Joy, njezinoj prvoj ulozi nakon Bo Burnhamovog Eighth Grade. Hedlund će preuzeti ulogu još jednog Kingovog kultnog lika, Ace Merrill – vjerojatno će pripremiti stvari za uključivanje elemenata iz Kingove Needful Things u budućoj sezoni. Opis Hedlundovog lika također spominje “krhki mir s obližnjim Jerusalem’s Lot”, što navodi IndieWire da predvidi da će se pojaviti i neki elementi iz Salem’s Lota.

Druga sezona Castle Rock-a još nema datum premijere, ali bit će u nekom odličnom društvu zajedno s drugim Kingovim projektima koji dolaze u sljedećoj godini. Prva sezona serije sadržavala je reference na prošlost Stephena Kinga kao što je The Shawshank Redemption, Cujo i Stand By Me. IndieWire dodaje da će Wilkes biti prvi izvorni lik izvučen iz Kingovih djela, jer je lik Andre Hollanda u sezoni 1 bio originalan za seriju.

Obožavatelji Stephena Kinga neće morati dugo čekati prije nego što dobiju zadovoljstvo. Dok Castle Rock nema premijernoga datuma, drugi Kingovi projekti poput Pet Sematary i It: Chapter Two dolaze 2019. godine.

Similar Posts