Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Falcon & Winter Soldier TV serija potvrđena – otkriven logo

Disney je službeno potvrdio da je Falcon & Winter Soldier serija u izradi za njihovu nadolazeću platformu Disney+ i otkrili prvi logo serije. Marvel Studios dominira velikim ekranima posljednjih jedanaest godina, ali sada oni kreću u Fazu 4, također proširuju svoj opseg na male ekrane. Zahvaljujući Disneyjevoj streaming platformi, Marvel Studios je odlučio praviti TV serije fokusirane oko likova koji nisu imali previše svog vremena u filmovima.

Jedna od tih serija o kojoj se već dugo priča je udruživanje Sam Wilson zvani Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes zvani Winter Soldier (Sebastian Stan). Priča se da je showrunner serije već izabran, iako to još Disney i Marvel do sada nisu potvrdili. Jedinu seriju koju su prije potvrdili je Tom Hiddlestonova Loki serija.

Tijekom Walt Disney Studios sastanka investitora koji se odvijao jučer i bio usredotočen na predstojeće pokretanje njihove usluge streaminga, Disney+, Falcon & Winter Soldier serija je napokon potvrđena. Ove vijesti su došle kada je Disney pokazao dio svoje platforme, koja pokazuje prvi logo za Falcon & Winter Soldier na platformi. Pogledajte logo ispod.

Falcon & Winter Soldier TV serija potvrđena - otkriven logo

Sada kada je Falcon & Winter Soldier serija potvrđena, fanovi će s nestrpljenjem čekati saznati nove detalje i kada će se serija odvijati. Oba lika su trenutno žrtve Thanosovog pucketanja u Marvelovom Filmskom Svemiru, ali se očekuje da oba budu vraćena tijekom Avengers: Endgame filma. Prije se nagađalo da bi serija mogla poslužiti tome da shvate tko će od njih dvojice preuzeti plašt (štit) od Captain America. To nije potvrđeno u ovom trenutku, ali Feige je ukazao na to da će ove serije imati trajan učinak na budućnost MCU-a – a upravo izbor novog Captaina bi mogao imati takav učinak.

S Disneyjem koji je sada već najavio Falcon & Winter Soldier, ta serija bi potencijalno mogla biti prva igrana serija Marvel Studiosa na Disney+ streaming platformi. Još nije bilo nikakvih vijesti o spremanju produkcije, još manje o početku, i za sada ne obećavaju da će serija biti dostupna odmah pri izlasku Disney+ streaming platforme. Ovo je samo jedna od serija koje su danas najavljene, a više o ostalima čitajte na našem portalu tijekom dana.

Vijest je na svom Instagram profilu potvrdio i sam Winter Soldier, Sebastian Stan:

Ok.

Objavu dijeli Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Similar Posts