Netflix navodno razvija Diablo i Overwatch anime serije

Netflix navodno razvija Diablo i Overwatch anime serije

Netflix je svom snagom ušao u svijet anima u posljednje vrijeme. Od originalnih serija do ekskluzivnih licenci, streaming platforma je postala sila u industriji. Ovih dana, serija se fokusira na treću sezonu odlične anime serije Castlevania, međutim to nije jedino na čemu Netflix radi. Ispada da prilagodbe videoigara postaju stvar Netflixa jer novo izvješće sugerira da su još dvije u fazi razvoja.

Kako donosi Forbes, nova glasina dolazi direktno iz Activision Blizzard Studiosa. LinkedIn stranica kopredsjednik tvrtke Nick van Dyka je postala vrlo aktivna. Izvršnik, koji je bio producent na Skylanders Academy seriji, spomenuo je Diablo anime seriju, kao i Overwatch crtić.

Prema profilu, Diablo anime je u pred-produkciji za Netflix. Iako je već prije bilo nekih priča da Netflix radi na anime Diablo projektu, do sada nije bilo ništa od toga. Međutim, sada se čini da će se Diablo pridružiti Castlevania i Devil May Cry anime serijama. Plus, postoji dobra šansa da će ih Overwatch slijediti.

I dok ove vijesti dolaze kao šok za neke, anime fanovi zapravo i nisu iznenađeni s tim. Netflix već dugo ulaže u medije, a njihove originalne serije su neke od najboljih što trenutno ima. Treća sezona Castlevania serije izašla je u ožujku, a već rade i na The Witcher anime filmu. Netflix se očito bacio u posao s animeom, a video igre nisu loš smjer za ići.

Kojoj se anime seriji više radujete?

Similar Posts