Bivši Batman glumac Ben Affleck pao na testu trijeznosti - mrtav pijan na Halloween zabavi [video u članku]

Ben Affleck dodatno pojašnjava zašto je odustao od uloge Batmana

Kad je Ben Affleck naslijedio Christiana Balea kao novog kino Batmana, prirodno se očekivalo da ćemo provesti mnogo godina s glumcem u ulozi Viteza Tame. Međutim, nakon što se pojavio kao Batmana u Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad i Justice League, Affleck se službeno povukao kao Caped Crusader početkom 2019. godine, što je rezultiralo mjesecima kasnije dovođenjem novog glumca za ulogu Batmana, Roberta Pattinsona.

U nedavnom intervju, Affleck je priznao da su njegove borbe s alkoholizmom također imale utjecaj na njegovo odustajanje od uloge Batmana. Evo što je rekao:

“Pokazao sam nekome The Batmanov scenarij. Rekli su: ‘Mislim da je scenarij dobar. Također mislim da ćeš se ispiti do smrti ako ponovo prođeš kroz ono što si upravo prošao.”

Ben Affleck je pričao s The New York Times o svom problemu s alkoholom, rastavi braka s bivšom ženom Jennifer Garner i raznim drugim temama vezanim uz njegov privatni i profesionalni život. Kada se tema okrenula Batmanu, naglasio je kako je problematična Justice League produkcija “iscrpila njegov interes” za nastavkom s tim likom.

Dakle, iako scenarij na kojem je radio za Batmana ne zvuči kao da mu nedostaje kvaliteta, ova neidentificirana osoba brine se za njegovu dobrobit ako bi ovaj nastavio s tom ulogom. Umjesto da riskira upasti dublje u ovu mračnu rupu, Affleck je stvari stavio u perspektivu i odlučio je na vrijeme završiti svoj mandat kao Batman.

Novi The Batman film, s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi, stiže u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts