Matrix 4 video sa seta ujedinjuje Trinity i Neo na motoru

Matrix 4 video sa seta ujedinjuje Trinity i Neo na motoru

Video sa San Francisco seta The Matrix 4 filma ujedinjuje Carrie-Anne Moss i Keanu Reevesa kao Trinity i Neo po prvi puta u 17 godina. Detalji o radnji filma su uglavnom pod velom tajnosti. Kada je projekt prvi puta najavljen, postojale su glasine da će biti novi glumac u ulozi Morpheusa, koji bi trebao glumiti mlađu verziju tog lika, sve osim toga su samo špekulacije.

  • Povezano: Video sa seta snimanja Matrix 4 filma pokazuje Trinity s novim Neo nalik moćima

Reeves i Moss se ponovno ujedinjuju na ulicama San Franciscoa, gdje se The Matrix 4 trenutno snima. Twitter korisnik naziva Vedoveto37 objavio je video u kojem vidimo Neo i Trinity kako se voze na motoru. U kratkom isječku prikazan je bradati Reeves koji se vozi na stražnjem dijelu Mossinog motora, a koji je pričvršćen u procesnu prikolicu – nisko postavljena platforma koja omogućuje snimateljima lakše snimanje scena vožnje.

Ono što je ovdje vrlo interesantno je činjenica da Trinity ovdje ponovno izgleda kao mentorica Neou, ponovno zamijenivši Morpheusa u toj ulozi. Još jedan važan detalj: Trinity nosi varijaciju svog poznatog crno-kožnog izgleda, ali Reevesov Neo ima više zajedničkog s Johnom Wickom nego s izgledom iz originalne trilogije. Neov novi izgled i glasina o mladom Morpheusu bi mogla indicirati da će se njihove uloge zamijeniti za The Matrix 4, baš kao što smo pisali u ovoj teoriji.

The Matrix 4 dolazi u kina 21. svibnja 2021. godine, na isti dan kada bi John Wick: Chapter 4 trebao izaći. Pa možda, Reeveov izgled Wicka ima neko veće, još neobjašnjivo značenje. (ŠOK)

Druge je zanimalo i ovo...