Saw: Spiral trailer otkrio veliku poveznicu s Jigsawom

Saw: Spiral trailer otkrio veliku poveznicu s Jigsawom

Trailer za Spiral: From the Book of Saw oduševio je fanove Saw franšize za ovaj novi spin-off nastavak u seriji, ali sada je uzbuđenje još više naraslo, jer je jedan od fanova s odličnim vidom uspio vidjeti veliku poveznicu između Spiral i Jigsaw reboot filma koji je došao prije njega 2017. godine.

Ta poveznica dolazi u obliku (iznenađenje) ponovnog posjeta prethodnom mjestu ubojstava Jigsawa – konkretno prizor u kojem je novi Jigsaw (dr. Logan Nelson) odlučio započeti svoju smrtonosnu novu igru. Sada pogledajte sliku pored slike skladišta u kojem je započeo zločinac Edgar Munsen kao Jigsaw, i usporedite ga sa Samuel L. Jacksonovim dolaskom u traileru Spirala:

same locations from r/saw

Kao što vidite iz ovih usporednih slika, tvornica u kojoj vidimo lik Samuela L. Jacksona u Spiralu doista je ista lokacija na kojoj smo vidjeli Edgara Munsena u Jigsawu. To je bila ista tvornica koju je Logan Nelson koristio bi pogrešno usmjerio policiju od stvarne igri koju je organizirao, a koja se odvijala u staroj seoskoj kući u kojoj je on prvi preživio jednu od najranijih Saw igara Johna Kramera i postao prvi pomoćnik ubojice Jigsawa. Jasno je da Spiral priča priču koja će vjerojatno produbiti misteriju Loganove Jigsaw zabave.

Spiral: From the Book of Saw dolazi u kina 15. svibnja ove godine.

Similar Posts