Constantine 2: Pogledajte Keanu Reevesa kako se vraća u odličnom fanovskom traileru

Constantine 2: Pogledajte Keanu Reevesa kako se vraća u odličnom fanovskom traileru

Keanu Reeves se uskoro vraća u nekim od fanovima najdražih uloga svoje karijere, reprizirajući kao Neo u četvrtom The Matrix filmu i kao John Wick u četvrtom poglavlju te franšize. Obožavatelji njegovog filma “Constantine” iz 2005. godine željno čekaju kada bi glumac mogao reprizirati i tu ulogu iz DC stripova, a jedan obožavatelj sada nam je u traileru pokazao kako bi to moglo izgledati.

YouTuber stryder HD, koji je nedavno napravio horor verziju trailera za film The Mask, spojio je fanovski trailer za Constantine II, dajući nam okus onoga što bi moglo biti s nastavkom filma. Pogledajte ispod!

Vrlo sretno za ovo fanovsko editiranje je to što Reevesov lik u Constantine i John Wick franšizi ima isto prvo ime, tako da je korištenje dijaloga iz Wick franšize ovdje ispalo savršeno. Ovaj edit se najviše koristio s prva tri John Wick filma, ali također korsiti i scene iz The Wolfman remake filma iz 2010, plus horor filma The Rite iz 2011, te live-action adaptacije Ghost in the Shell filma iz 2017. godine.

Snimka Shia LaBeoufa iz filma The Company You Keep iz 2012. godine je korištena kako bi on mogao “reprizirati” svoju ulogu Chasa Kramera iz originalnog Constantina, te snimka Alexandre Daddario dolazi iz filmova Texas Chainsaw 3D i The Vatican Tapes, kao i iz video spota Maroon 5 “The Wait” u kojem se pojavljuje.

I dok Reeves kaže da bi on i dalje jako volio glumiti u nastavku, nažalost, za sada, nema nikakvih naznaka da će ga i biti.

Similar Posts