Marvel već ima isplaniranu Fazu 5 u MCU

Marvel već ima isplaniranu Fazu 5 u MCU

Ovog vikenda na San Diego Comic-Con 2019, Marvel Studios je otkrio filmove i serije Faze 4 Marvelovog Filmskog Svemira. Međutim, to nije sve, jer Marvel ima sljedećih 5 godina, uključujući Fazu 5, već isplaniranu.

Kako donosi by Collider, MTVjev Josh Horowitz razgovarao je s Marvel šefom Kevin Feigeom nakon SDCC panela i pitao ga je što leži nakon Faze 4, koja uključuje Thor: Love and Thunder, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings i puno više.

“Mi smo vodili debatu oko toga što da predstavimo danas,” Feige je rekao. “Trebamo li najaviti 4 i 5? Mi smo ih isplanirali, mi imamo sljedećih pet godina isplanirano i ja sam si rekao, mislim da je jedanaest projekata u dvije godine puno. Pogotovo nakon što dvije do tri godine nismo spominjali ništa.”

Feige je također pričao o tome kako u Fazi 4 neće biti Avengers filma, zato što je ova faza o “početcima”.

Marvel već ima isplaniranu Fazu 5 u MCU

Što se tiče onoga što će Faza 5 sadržavati, otkriveno je da Mahershala Alijev Blade projekt neće biti dio Faze 4, pa možemo pretpostaviti da će biti u sljedećoj rundi filmova i serija. Osim toga, Feige je potvrdio da su Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy 3 i uvođenje Fantastic Four u MCU svi na putu.

Mi također čekamo na dugo iščekivano uvođenje X-Mena u MCU nakon Disneyjeve kupovine Foxovog sadržaja, ali mi za sada ne znamo hoće li oni biti dio Faze 5 ili poslije, s Feigeom koji je samo na kratko rekao da “nema više vremena za pričati o mutantima.”

I dok čekanje za Fazu 5 može biti naporno, Faza 4, osim što će imati filmove, će također sačinjavati i hrpu Disney+ serija, kao što su The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If…? i Hawkeye.

Similar Posts