'The Batman': Penguin je navodno izbor za glavnog negativca! - Svijet filma

‘The Batman’: Penguin je navodno izbor za glavnog negativca!

Fanovi DC filmova sigurno ne mogu dočekati nove službene informacije o nadolazećem Matt Reeves ‘The Batman’ solo filmu, a jučer su došle nove glasine – Penguin je navodno izbor za glavnog negativca! Također donosimo i prvog glumca koji bi ga mogao glumiti!

Prema Variety Justin Kroll, trenutni planovi za The Batman su da Penguin bude glavni negativac!

Ovaj tweet dolazi s upozorenjem da se planovi definitivno mijenjaju s DC nadolazećim filmovima, tako da je ovo samo glasina za sada. Kroll je također nadodao da ako Penguin ne bude u The Batman filmu, da bi vrlo lako mogao završiti u filmu Birds of Prey.

Ako Penguin zaista bude glavni negativac u filmu The Batman, to bi mogao biti pametan potez iz DC tabora zato što preko Penguina lako mogu povezati razne druge negativce, poput psihotičnog ubojice Victor Zsaz ili malo više fantastičnih likova poput Scarecrow ili Mr. Freeze. Također, Penguin bi lako mogao biti protivnik ili saveznik Jared Letovog Jokera.

Također, vrlo interesantno bi bilo i vidjeti ga u drugom nadolazećem DC filmu, Birds of Prey, redateljice Cathy Yan, u kojem se vraća Margot Robbie – Harley Quinn, te će film po prvi puta (u ovom DC svemiru filmova) upoznati nas s Batgirl.

U prijašnjem DC filmu Batman Returns, Penguina je glumio Danny DeVito i to zaista fantastično. Trenutno imamo priliku gledati ga u Gotham seriji, gdje ga jednako fantastično glumi Robin Lord Taylor.

Nick Frost (Shaun of the Dead i Into the Badlands) se oglasio putem Twittera da želi glumiti ulogu Penguina u bilo kojem od ova filma. Evo i službenog tweeta:

Dakako ovo ne znači ništa osim njegove želje, hoće li ostati na tome, ostaje vidjeti.

Koga bi vi voljeli vidjeti u ulozi Penguina, pišite nam u komentarima.

Similar Posts