‘Fantastic Beasts’ zvijezda Eddie Redmayne želi glumiti Riddlera u Matt Reevesovom ‘The Batman’

‘Fantastic Beasts’ zvijezda Eddie Redmayne želi glumiti Riddlera u Matt Reevesovom ‘The Batman’

Fantastic Beasts i dobitnik Oscara Eddie Redmayne otkriva da bi on htio glumiti Riddlera u Matt Reevesovom The Batman filmu.

Bilo je dosta tiho na izboru za glumce Matt Reevesovog The Batman filma sve od kada je potvrđeno da će Robert Pattinson zamijeniti Bena Afflecka kao Batman, što je bilo još u svinju. Matt Reevesov The Batman će navodno imati veliki broj negativaca uključujući one poput Catwoman, The Penguin i The Riddler. Heroic Hollywood je ekskluzivno pričao s Matt Reevesom koji je otkrio da traži obojenu osobu za ulogu Catwoman. Međutim, nema indikacija o tome koga Matt Reeves želi vidjeti u ulozi The Riddlera. Ali, čini se da je Fantastic Beasts zvijezda Eddie Redmayne zainteresiran.

Posljednji puta kada je The Riddler bio prikazan na velikim ekranima je bilo 1995. godine u filmu Batman Forever, a glumio ga je Jim Carrey. IMDb je pitao hrpu glumaca kojeg bi negativca voljeli glumiti. U intervju na TIFFu, Eddie Redmayne je otkrio da bi on volio The Riddlera:

“Ja bi volio glumiti The Riddlera. Samo to ostavljam vani.”

Ispod možete pogledati cijeli video Fantastic Beasts zvijezdom Eddie Redmayneom i drugim glumcima koji su odgovarali na ta pitanja:

Eddie Redmayne je najpoznatiji kao Newt Scamander u Fantastic Beasts seriji filmova i osvojio je Oscara za svoju ulogu Stephena Hawkinga u filmu The Theory of Everything. Nažalost, njegov zauzet raspored bi ga mogao spriječiti od uloge The Riddlera u The Batman zato što je obavezan glumiti u Fantastic Beasts 3 filmu. Oba se očekuju snimati sljedeće godine.

Mislite li da bi Fantastic Beasts zvijezda Eddie Redmayne bio dobar izbor za The Riddlera u The Batman filmu?

Similar Posts