Sylvester Stallone se neće vratiti u 'Creed 3'

Sylvester Stallone se neće vratiti u ‘Creed 3’

Treća ovaj put nije sreća za Sylvestera Stallonea, barem što se tiče franšize Creed. Predstavnik 74-godišnje zvijezde potvrdio je za The Hollywood Reporter da se Sly neće pojaviti u trećem dijelu filmske serije gdje njegov Rocky Balboa trenira Adonisa Creeda (Michael B. Jordan), sina njegovog pokojnog rivala, Apolla Creeda (Carl Weathers). Stallone je brzo spomenuo Rockyjevu vjerojatnu odsutnost u sljedećem Creedovom filmu tijekom Instagram Live sesije u svibnju 2020., ali to službeno nije navedeno do sada. Nisu navedeni drugi detalji za Stalloneov odlazak iz popularnog Rocky spinoff serijala.

Creed III obilježit će Jordanov prvi put iza kamere kao redatelj. Scenarij potpisuju Zach Baylin i Keenan Coogler, brat redatelja prvog filma o Creedu, Ryana Cooglera. Prvi Creed, iz 2015. godine, dao je Stalloneu Zlatni globus i zaradio mu je nominaciju za Oscara za najbolju izvedbu glumca u sporednoj ulozi. Creed II, koji je uslijedio 2018. godine, također je postigao komercijalni i kritički uspjeh.

Iako Stallone neće biti u Creedu III, nije da Rambo zvijezda ostaje kod kuće udarajući praznu vreću. Sly je objavio da je dovršio redateljsku verziju Rockyja IV.

Similar Posts