Avengers: Endgame teorija kaže da je Tony Stark i dalje živ

Avengers: Endgame redatelji misle da Robert Downey Jr. zaslužuje nagrade za prikazano u filmu

Avengers: Endgame redatelji Joe i Anthony Russo misle da Robert Downey Jr. zaslužuje dobiti neke nagrade za svoj posljednji nastup kao Iron Man.

Ne samo da je Robert Downey Jr.-ov ugovor istekao četvrtim Avengers filmom, nego je Endgame prikazao i konačan pad Marvelovog junaka nakon što se žrtvovao kako bi porazio Thanosa jednom zauvijek. Redatelj Joe Russo pojasnio je za Backstory Magazine zašto on misli da je Robert Downey Jr. pružio “nastup vrijedan nagrada” posebno u Iron Manovim posljednjim trenucima u filmu:

“Ono što je tako nevjerojatno o Robertu Downeyu i njegovoj izvedbi – a mi mislimo da je ovo predstava vrijedna nagrada – je kada on pogleda Benedicta i u tom trenutku, ono što vidite da se događa na njegovom licu i način na koji on samo spusti pogled i primi informacije, to je zato što on zna da je on rješenje, a rješenje uključuje pucketanje prstima – on će umrijeti. Stvar koju se on nadao spasiti dva sata ranije u filmu je njegov odnos s njegovom kćerkom, a sada će on to morati žrtvovati kako bi spasio sve ostale.”

Pa što mislite? Zaslužuje li Robert Downey Jr. neke nagrade za svoju izvedbu u filmu Avengers: Endgame? Možda nominaciju za Oscara? Ima li šanse ga i dobiti? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts