Joaquin Phoenixov Joker 2 u izradi

Joaquin Phoenixov Joker 2 u izradi

Todd Phillipsov Joker u kojem glavnu ulogu ima Joaquin Phoenix je bio vrlo veliki hit na kino blagajnama prošlih tjedana – kao da to već niste znali. A sada nam stižu vijesti, opet ne pretjerano iznenađujuće, da je Joker 2 u ranoj fazi razvijanja kod Warner Brothers, prema We Got This Covered.

Detalji radnje su gotovo potpuno nepoznati, ali GLASINE KAŽU, da će se film odvijati nekoliko godina kasnije – i dok se originalni usredotočio na njegovo spuštanje u ludilo – Joker 2 će se fokusirati na uspon Klaunskog Princa Zločina, susrećući se na tom putu s Batman negativcima poput Two-Face i Penguin.

Čini se da ćemo morati čekati do Joker 3 filma da Bruce Wayne postane Batman.

S obzirom na kvalitetu filma, oduševljenje gledateljima i ogromnu zaradu na kino blagajnama, uopće ne čudi što WB, a i ostali sudionici filma, žele što prije napraviti nastavak. Da pričalo se, da Phillips, Phoenix i neki drugi ljudi (recimo WB) ne žele praviti nastavak ovog filma, ali sve se to pričalo prije nego je film ostvario ovako veliki uspjeh. U današnje vrijeme je sve u nastavcima, a pogotovo kada možete napraviti nastavak gotovo potpuno originalnog filma.

Ipak, treba uzeti u obzir da su ovo glasine, i dok uopće ne sumnjam da je Joker 2 već sada u nekom obliku izrade, malo sam skeptičan prema glasinama o priči, ali vidjet ćemo.

Raduju li vas ove vijesti, jeste li očekivali Joker 2 i mislite li da ćemo vidjeti njegov sukob s Batmanom u nekoj daljoj budućnosti?

Similar Posts