Jurassic World: Dominion vraća natrag misterioznog Jurassic Park lika

Jurassic World: Dominion vraća natrag misterioznog Jurassic Park lika

Lewis Dodgson, tajanstveni lik s početka Jurassic Parka iz 1993. godine, nije cijenio što je Dennis Nedry razotkrio mjesto na kojem je planirao ostati anoniman. I nismo sigurni kako će se osjećati sada kad su objavljene vijesti o njegovom povratku franšizi u Jurassic World: Dominion.

Karakterni glumac Campbell Scott (House of Cards, Dietland) pridružio se glumačkoj ekipi trećeg Jurassic World filma u poznatoj ulozi. Upravo je Lewis dao Dennisu (Wayne Knight) kanistere za krijumčarenje embrija dinosaura iz objekata u parku u originalnom filmu. Te je planove na kraju pokvario dilophosaurus i kanistar se kotrljao niz brdo dok u blato. Glumac Cameron Thor glumio je Lewisa u prvom filmu.

U Dominion, Lewis je sada voditelj genetičke tvrtke Biosyn Genetics, koja je suparnik InGenu, tvrtki koja je klonirala izumrle dinosaure radi stvaranja parka na Isla Nublar.

Mnoga druga poznata lica iz izvornog Jurassic Parka također će se vratiti za novi film, koji se planira vratiti u produkciju s novim sigurnosnim mjerama koronavirusa. Sam Neill kao Alan Grant, Laura Dern kao Ellie Sattler, Jeff Goldblum kao Ian Malcolm i B.D. Wong (koji se vratio u svijet Jurassic) kao Henry Wu svi će nastupiti. Chris Pratt i Bryce Dallas Howard također glume u filmu, u režiji Colina Trevorrowa.

Trevorrow je objavio kratki film koji je otkrio da je Amerika preplavljena dinosaurima godinu dana nakon događaja “Jurassic World: Fallen Kingdom”. “Jurassic World 3 bit će znanstveni triler na isti način kao što je to bio Jurassic Park”, izjavio je jednom prilikom za EW filmaš.

Collider je donio ove vijesti.

Similar Posts