Ekskluzivno: Stigao je Novi Jurassic World Film 'Battle at Big Rock' i možete ga Pogledati u Članku

Ekskluzivno: Stigao je Novi Jurassic World Film ‘Battle at Big Rock’ i možete ga Pogledati u Članku

Fanovi su bili šokirani saznati da Jurassic World franšiza dobiva iznenađujući novi dodatak s novim kratkim filmom naziva ‘Battle at Big Rock’, visoko budžetni kratki film koji režira voditelj franšize Colin Trevorrow osobno. I dok su neki bili zbunjeni što taj kratki film točno znači, kada su ga pogledali, fanovi su bili oduševljeni prvim pogledom na stanje svijeta nakon što su dinosauri pobjegli s Isla Nublar u Jurassic World: Fallen Kingdom, pripremajući događaje za treći film ove trilogije.

Film je prikazan na FX Network nakon prikazivanja filma Jurassic World: Fallen Kingdom, a sada je dostupan svima vidjeti online – vi ga možete pogledati na dnu ovog članka.

Film se fokusira na obiteljsko odmorište titularnog nacionalnog parka, gdje propada njihov pokušaj povezivanja kada dinosauri počnu trčati i bez obzira na ljudske živote samo se pokušavajući dobro provesti. Daje nam prvi pogled na svijet nakon ludih događaja u filmu Fallen Kingdom, gdje su dinosauri upoznati s većom populacijom diljem svijeta.

“Battle at Big Rock je kratak film koji se odvija godinu dana nakon događaja u Fallen Kingdom,” Trevorrow je rekao za Collider. “Riječ je o obitelji na kampiranju u Nacionalnom parku Big Rock, oko 20 milja od mjesta gdje je završio posljednji film. Bilo je nekoliko viđenja, ali ovo je prvo veliko suočavanje dinosaura i ljudi.”

Kada je upitan o odluci pravljenja ovog kratkog filma, Trevorrow je pojasnio da je on uvijek bio zainteresiran izaći izvan parka i pokazati kako na svijet uopće utječu eksperimenti provedeni u rekreaciji dinosaura. Ugledali smo te posljedice u prva dva filma o Jurassic World-u, a sada su vrata širom otvorena.

U nastavku pogledajte kratki film Jurassic World: Battle at Big Rock:

Similar Posts