Warner Bros. pomakao datum izlaska Mortal Kombat reboot filma prema naprijed

Mortal Kombat Reboot danas započinje snimanje

Nakon godina iščekivanja, Mortal Kombat reboot film danas započinje snimanje u Australiji. Vijest o razvojnoj prekretnici dolazi od pisca filma, Greg Russo, koji je otkrio sliku sa seta prošlog tjedna, napomenuvši da je borba trajala 42 mjeseca kako bi se sve to i dogodilo. Za one koji ne znaju: film, koji je prvi puta najavljen još davne 2011. godine, započinje snimanje u Južnoj Australiji i bit će najveća produkcija ikada na tom prostoru. Redatelj filma je Simon McQuoid, kojem će se pridružiti kao producent James Wan, koji je možda najpoznatiji po produciranju Aquaman filma.

Osim Russa, glumci filma također objavljuju na Twitter kako bi stvorili dodatni hype, poput Lewisa Tan-a, čija je uloga još uvijek misterija.

U međuvremenu, preko Instagrama, Mechad Brooks – koji će glumiti Jaxa u filmu – objavio je više videozapisa i fotografija pružajući obožavateljima uvid u ono što mogu očekivati ​​od glumca kao Briggsa. A kao što vidite, Brooks je savršen odabir za kibernetički-poboljšanog vojnika:

Mortal Kombat reboot dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts