3 nova Kingsman filma i TV serija u dolasku!

Redatelj Matthew Vaughn je objavio da planira ozbiljno proširiti Kingsman franšizu, s nova tri filma i TV serijom!
Prvi najavljeni film, je onaj kojeg su već fanovi vjerojatno očekivali, a to je Kingsman 3. Zapravo, ovaj film je najavljen već prije nekih godinu dana, ali mnogi su se pitali hoće li do njega uopće i doći. Ova potvrda redatelja Matthew Vaughn miče sve dvojbe, te je sigurno odlična vijest za sve ljubitelje ove filmske franšize. Prema Vaughn, Kingsman 3 će biti “završetak Harry Hart-Eggsy odnosa”. Glumac Colin Firth je već prije rekao da bi bio zainteresiran vratiti se franšizi ako dođe do novog dijela, tako da vjerojatno neće biti nikakvih prepreka za ovaj posao.

Idući najavljeni Kingsman film je Kingsman: The Great Game. Prema Vaughn, ovo će biti prequel/spin-off koji će se odvijati tijekom 1900tih, pokazujući potpuno drugu eru ove organizacije. Prema Vaughn, Kingsman: The Great Game će se snimati u isto vrijeme kada i Kingsman 3. U teoriji, ovaj spin-off bi trebao biti nešto poput Fantastic Beasts and Where To Find Them i trenutnih Star Wars spin-off filmova, u kojima će franšiza istraživati vremenske okvire koje nikada nisu planirali u originalnim filmovima.

Treći Kingsman film kojeg je najavio Matthew Vaughn je jedan o kojem se pričalo već od izlaska Kingsman: The Golden Circle prošle godine. Ovaj spin-off će pratiti Statesman, Američku verziju Britanske špijunske organizacije. Kao Colin Firth, Jeff Bridges,  koji glumi vođu Statesman, je također izrazio želju vratiti se u franšizu, tako da možemo zaključiti da će on predvoditi Statesman film, moguće zajedno s Channing Tatum i Halle Berry.

I za kraj, Vaughn je najavio osam-satnu TV mini-seriju smještenu u Kingsman svemir filmova. Vaughn nije otkrio koga će ova serija pratiti, gdje će biti smještena, niti u kojem vremenskom razdoblju. Nažalost ova TV serija, kao ni Statesman spin-off film nisu bili tako visoko na Vaughn radaru, kao prva dva najavljena filma, tako da je moguće da ćemo morati pričekati dosta dugo dok saznamo nešto više o njima.

Sve ove najave zvuče poprilično ambiciozno za jednu, ipak tako manju filmsku franšizu, kao što je Kingsman. I dok su oba Kingsman filma bila relativno uspješna, nisu imali ni izbliza uspjehe poput drugih velikih franšiza, kao što su  Star Wars, Transformers i Marvel Filmski Svemir. Kada pogledamo sve ove najave, čini se kako Vaughn želi pretvoriti ovu franšizu u nešto poput Star Wars filmova.

 

Ako ste ljubitelji filmova i serija, pridružite nam se u našoj vrlo aktivnoj i privatnoj Facebook Grupi

Similar Posts