Trailer: Halloween (2018) - Svijet filma

Trailer: Halloween (2018)

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.2″]

Stigao je službeni trailer za nadolazeći 11-ti horor film, koji se odvija 40 godina nakon originalnog Halloween (Noć vještica)! Također on zanemaruje sva događanja u prošlim nastavcima, osim originalnog iz 1978. godine.

Datum izlaska:

31. listopad 2018

Hrvatski naziv:

Noć vještica

Žanr:

Horor

Redatelj:

David Gordon Green

Scenarist:

John Carpenter, Jeff Fradley

Glumci:

Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Virginia Gardner

Radnje ukratko:

Laurie Strode dolazi do njezina konačnog suočavanja s Michaelom Myersom, maskiranom osobom koja ju je proganjala otkad je jedva izbjegla njegovu ubojitu pohod na Noć vještica prije četiri desetljeća.

Trailer: Halloween (2018) - Svijet filma

Noć Vještica (Halloween) je nadolazeći Američki slasher film, redatelja David Gordon Green i scenarista Green, Jeff Fradley i Danny McBride. Ovo je jedanaesti film u Halloween filmskoj franšizi i direktni nastavak na originalni film iz 1978. godine istog imena, te će zanemarivati sve ostale nastavke. Nakon što nisu uspjeli napraviti sljedeći ‘Noć Vještica’ film na vrijeme, Dimension Films je izgubio prava na franšizu, koju je kasnije otkupio Blumhouse Productions, s John Carpenterovim učešćem. Carpenter, koji je bio jedan od kreatora originalnog Halloween filma, biti će kompozitor, izvršni producent i kreativni savjetnik za film.

Jamie Lee Curtis i Nick Castle će reprizirati svoje uloge kao Strode i Myers, dok će i kaskader James Jude Courtney također glumiti Myersa. Uz njih u filmu glume i Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton i Virginia Gardner.

Trailer filma Halloween (Noć vještica):

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13.1″]

Stariji traileri filma Halloween (Noć Vještica)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.13.1″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Similar Posts