Henry Cavill navodno i dalje želi glumiti Supermana u Man of Steel nastavku

Henry Cavill navodno i dalje želi glumiti Supermana u Man of Steel nastavku

Grafički dizajner i podcaster Roger Roecken susreo je Henryja Cavilla na San Diegu Comic-Conu i navodno je čuo da glumac želi nastaviti glumiti Supermana u Man of Steel nastavku.

Henry Cavill prvi je put nastupio u ulozi Supermana u filmu Zack Snydera Man of Steel prije nego je reprizira tu ulogu u filmovima Batman v Superman i Justice League. Od tada, Henry Cavillova budućnost Supermana je bila pod velikim upitnikom zbog konstantnih pregovora s Warner Brossom, a navodno studio ne želi praviti novi Man of Steel film u dogledno vrijeme.

Međutim, Roger Roecken se susreo s Henry Cavillom na San Diego Comic-Conu i ispričao je razgovor koji je s njim imao u kojem je glumac izrazio želju da ponovi svoju ulogu Supermena u izravnom nastavku Čovjeka od čelika. Prema Roeckenu, Henry Cavill želi istražiti kako bi na Supermana utjecalo to što ima “apsolutnu moć” i rekao da tu ima još puno priča za ispričati.

Želite li ponovno vidjeti Henry Cavilla kao Supermana u Man of Steel nastavku? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts