Margot Robbie u razgovorima za ulogu Zvončiće u Disney+ Petar Pan reboot filmu

Margot Robbie u razgovorima za ulogu Zvončice u Disney+ Petar Pan reboot filmu

Disneyjevi live-action filmovi su prošli vrlo dobro u 2019. godini, kada su Aladdin i The Lion King svaki uspjeli prijeći $1 milijardu. Sada, studio navodno razmatra započeti produkciju na live-action adaptaciji Petar Pana pod nazivom Peter Pan and Wendy.

Prema pisanju The Illuminerdija, Disney se nada da će projektu dodati neka velika imena, a zvijezda Birds of Prey i Bombshell Margot Robbie čini se da je razmatrana za ulogu Tinker Bell.

Nije jasno je li zapravo u bilo kakvim razgovorima sa studijom, ali ovo zvuči kao savršeno uklapanje i definitivno je uloga u kojoj možemo zamisliti Margot Robbie.

Web lokacija je također objavila podjelu karaktera koja zvuči, baš, onako kako biste očekivali! “Peterov partner u zločinu i glas razuma s glasom od milijun sićušnih zvona. Tink pomaže Darlingima da izbjegnu opasnost tijekom njihove avanture u Neverlandu. Kad su Peter, Darlingsi i/ili izgubljeni dječaci u nevolji, ona koristi čarobne moći kako bi spasila dan.”

Prije malo vremena, čuli smo da Disney želi razvijati priču o porijeklu iz filma Tinker Bell u kojoj glumi Reese Witherspoon, ali teško je zamisliti da se oba projekta događaju u isto vrijeme. U slučaju da se Peter Pan i Wendy pokažu uspješnima, vjerojatno bismo mogli vidjeti solo film koji bi predvodila Margita Robbie.

Druge je zanimalo i ovo...