'Rambo: Last Blood' dobio službeni datum izlaska

‘Rambo: Last Blood’ dobio službeni datum izlaska

Sylvester Stallone se vraća u svojoj ulozi Ramba za peti nastavak ove kultne franšize, a sada smo konačno dobili i službeni datum izlaska filma. I dok je Rambo: Last Blood već završio produkciju veliki upitnik je stajao iznad datuma izlaska, a sada smo napokon dobili odgovor na to pitanje.

Lionsgate je objavio da Rambo: Last Blood službeno u kina dolazi 20. rujna ove godine! Ovaj film će vrlo vjerojatno završiti priču koju je Stallone započeo u originalnom Rambo filmu, First Blood, koji je izašao 1982.

I dok će ovo biti peti puta da Stallone preuzima ulogu Johna Ramba, prvi je puta u jedanaest godina. Četvrti film, jednostavnog naziva Rambo, izašao je u kina 2008. godine.

'Rambo: Last Blood' dobio službeni datum izlaska

Matt Cirulnick je napisao skriptu za ovaj film, u kojem John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSD i obavlja obične poslove. Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica i upraviteljica nekretninama Maria zatraži njegovu pomoć, kada njezina unuka nestane, tijekom partijanja u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polu-sestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčarenje ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili kriminalnog šefa.

Stalloneu će se u filmu pridružiti Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Yvette Monreal, Oscar Jaenada i Adriana Barraza.

Adrian Grunberg je redatelj filma Rambo: Last Blood, po skripti od Matt Cirulnick i  Sylvester Stallone. Kevin King Templeton i Les Weldon produciraju, dok su Avi Lerner, Trevor Short i Boaz Davidson izvršni producenti.

Prvi Rambo film je došao u kina 1982, a pratili su ga Rambo: First Blood Part II u  1985, Rambo III u 1988 i Rambo u 2008. Tijekom godina, Rambo franšiza je diljem Amerike zaradila $294 milijuna, dok je u svijetu zaradila $727 milijuna.

Napišite nam u komentarima što mislite kakav će biti ovaj peti nastavak, Rambo: Last Blood, a mi ćemo ga sigurno uvrstiti među najiščekivanije filmove 2019. godine.

Similar Posts