Recenzija: Game of Thrones (2011– ) (sezona 7)

Game Of Thrones Sezona 8 Teorija: Sugerira da obitelj Stark prepričava svoju priču

Posljednja osma sezona Game of Thrones serije uskoro se vraća na HBO, čime će zaključiti dugogodišnju seriju ‘Pjesma leda i vatre’. U međuvremenu kratimo vrijeme novom teorijom, koja nam sugerira da neki od glavnih likova zapravo prepričavaju događaje borbi za prijestolje u Westerosu, kao i borbu protiv White Walkersa.

Prema ovoj novoj teoriji, Starkovi od Winterfella bi mogli biti jedni od zadnjih preživjelih i da će oni biti ti koji će pisati povijest za nove generacije. Pročitajte cijelu teoriju s Reddita ispod:

Game of Thrones is a historical account written by the Starks. from r/FanTheories

Game of Thrones se još nije prikazala kao da se prepričava iz nečijeg pogleda, ali ova teorija to objašnjava. Bilo bi iznenađujuće ako bi serija zaista rekla da netko od članova obitelji Stark prepričava ovu priču, ali ne bi bilo šokantno ako bi rekli da je jedan od likova imao veliki utjecaj na oblikovanje pripovijesti.

Obitelj Stark je kroz cijelu seriju bila na velikim mukama, ali usprkos tome pozicionirali su se kao ključne figure u borbi protiv White Walkersa kada su se ovi probili kroz Zid. Sada Sansa, Arya, Bran i njihov brat rođak Jon Snow će morati raditi zajedno kako bi zaustavili prijetnju i spasili Westeros.

Sansa Stark glumica Sophie Turner je rekla da bi njezin lik mogao doživjeti neke promjene za novu sezonu, te je otkrila da će možda biti umiješana u neke borbe.

“Ovo je prvi puta da ja imam oklop… Nama se svidjela ideja da je ona dobro zaštićena i ona se zakopča do kraja,” Turner je rekla za Entertainment Weekly. “Ja sam željela da ona ima malo više oklopa i da bude više kao ratnica. Ona je kao ratnik Winterfella.”

Ne znamo puno o posljednjoj, osmoj sezoni, ali smo sigurni da će fanovi biti šokirani njezinim krajem.

Game of Thrones sezona osam se vraća na HBO 14. travnja.

Similar Posts