Mortal Kombat film će uključiti poznatu 'Techno Syndrome' tematsku glazbu!

Mortal Kombat film će uključiti poznatu ‘Techno Syndrome’ tematsku glazbu!

U nadolazećoj filmskoj adaptaciji Mortal Kombata naći će se ikonska tematska pjesma franšize. Pjesma, službeno poznata pod nazivom “Techno Syndrome (Mortal Kombat)” belgijskog dvojca The Immortals, prvi je put objavljena u izdanju Mortal Kombat: The Album, kolekciji tehno pjesama koje je bend objavio 1994. godine na domaćem izdanju igre. Pjesma se također pojavljuje u filmu Mortal Kombat 1995. godine i njegovom nastavku 1997. godine, Mortal Kombat: Annihilation, i od tada je predstavljena u širokom spektru remiksa i kompilacija.

Što se tiče adaptacija popularnih videoigara, zasigurno je diskutabilno da je odluka o adaptaciji Mortal Kombata 1995. bila malo preuranjena. Doduše, igra je u to vrijeme uživala veliku popularnost, ali do tada su objavljena samo četiri naslova u franšizi. Ipak, objavljivanje prvog filma u seriji ipak je uspjelo dovesti određenu količinu obožavatelja, koji su uglavnom odlazili iz kina osjećajući se pomalo razočaranima. Film je doduše zaradio nekoliko zdravih brojeva na blagajnama – dovoljno da otvori put za nastavak 1997. No, u neobičnom preokretu ono što je na kraju ostalo nezaboravno u oba filma bila je tematska pjesma.

Tu pjesmu, “Techno Syndrome (Mortal Kombat)”, ljubitelji igre odavno smatraju klasikom. Kad je objavljeno da je na putu novi Mortal Kombat film, neki se obožavatelji nisu mogli načuditi hoće li melodija biti uključena. Prema nedavnom intervjuu Collidera s redateljem nadolazećeg filma, Simonom McQuoidom, odgovor na to pitanje je da. Dok je razgovarao o svom radnom odnosu sa skladateljem Benjaminom Wallfischom, McQuoid je naglasio koliko je važno poštivanje igre i njezinog kanona.

Similar Posts