5 Najboljih filmova Shia LaBeouf - Svijet filma

Shia LaBeouf filmovi – Top 5 najboljih

Donosimo vam 5 najboljih filmova Američkog glumca Shie LaBeoufa. Napišite nam u komentarima koji su vama najbolji filmovi Shia LaBeouf.

Shia LaBeouf (Los Angeles, 11. lipnja 1986.) američki je glumac. Počeo je karijeru kao dječja zvijezda popularnog TV programa Disney Channel, što mu je otvorilo put za nastup na filmu.

Shia LaBeouf filmovi – 5 najboljih

5. Transformers (2007)

Shia LaBeouf filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi
Redatelj: Michael Bay
Glumci: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel

Radnja ukratko: Milijunima godina na udaljenom planetu Cybertronu život je postojao u obliku inteligentnih divovskih robota Transformera. Rasa Transformera podijeljena je u dvije glavne rase – Autobote, koje vodi miroljubivi Optimus Prime, te okrutne Decepticonse kojima zapovijeda ratoborni Megatron. Obje rase su već stoljećima u krvavom ratu koji se proširio diljem svemira i Zemlja je jedan od rijetkih planeta koje rat nije zahvatio. Međutim i to će se promijeniti kada Deceptionsi napadnu Zemlju, a Autoboti stanu u obranu ljudske rase.

4. Disturbia (2007)

Disturbia (2007)

Žanr: Drama, misterija, triler
Redatelj: D.J. Caruso
Glumci: Shia LaBeouf, David Morse, Carrie-Anne Moss

Radnja ukratko: Nakon iznenadne smrti oca, Kale postaje povučen i problematičan. A kada napadne učitelja u školi nađe se u kućnom pritvoru. Ograničen na svoju kuću, Kale se počinje zanimati za susjedstvo, a posebice za mladu Ashley koja uzvraća simpatije. Zajedno, njih dvoje počinju sumnjati da je jedan od susjeda zapravo serijski ubojica.

3. Lawless (2012)

Lawless (2012)

Žanr: Krimi, drama
Redatelj: John Hillcoat
Glumci: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce

Radnja ukratko: Ekranizacija biografskog romana „The Wettest County in the World“ o braći Bondurant koji su za vrijeme prohibicije u SAD-u zarađivali proizvodeći alkohol u šumama Virginije a s vremenom je oko njih stvorena legenda da su neuništivi.

2. Constantine (2005)

Constantine (2005)

Žanr: Drama, fantazija, horor
Redatelj: Francis Lawrence
Glumci: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Djimon Hounsou, Shia LaBeouf

Radnja ukratko: Još jedan lik iz stripa prelazi na veliko platno. Ovoga puta to je John Constantine (Keanu Reeves), detektiv nadnaravnih sposobnosti, koji je doslovno bio do pakla i nazad. On se udružuje sa skeptičnom policajkom Angelom Dodson (Rachel Weisz) kako bi zajedno riješili misteriozno ubojstvo njene blizanke, te započinju istraga koja ih vodi kroz svijet nadnaravnih pojava, demona i anđela koji se nalazi odmah ispod Los Angelesa.

1. Fury (2014)

Fury (2014)

Žanr: Drama, fantazija, horor
Redatelj: Francis Lawrence
Glumci: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Djimon Hounsou, Shia LaBeouf

Radnja ukratko: U travnju 1945. Saveznici vode završne bitke na europskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

Similar Posts