Netflix pravi parodiju na Marvel sa svojim Božićnim Filmskim Svemirom

Netflix pravi parodiju na Marvel sa svojim Božićnim Filmskim Svemirom

Iako još nikada nije bilo post-kredit scena u kojima su spojili dva glavna lika iz različitih Netflixovih filmova, ali nakon nekoliko nepotpunih referenciji u dijalozima, fanovi su odlučili da ovaj streaming gigant ima svoje Božićne filmove sve povezane u jedan zajednički svemir – a i teško je ne složiti se s njima, s obzirom na to da se i Netflix umiješao u tu šalu. Posljednje? Netflix je objavio poster koji je ‘okupio’ likove njihovog povezanog svemira Božićnih filmova, te sadrži dizajn i logo koji podsjeća na Avengers: Endgame, zajedno s natpisom koji kaže “Svečanosti. Su. Neizbježne.” Pogledajte ga ispod.

Ukratko, ne grafička verzija: Majka svih Netflixovih Božićnih franšiza – A Christmas Prince, s tri dosadašnja dijela – viđen je na TVu u The Holiday Calendar, a Aldovia (zamišljena nacija iz koje dolazi princ) se spominje u The Knight Before Christmas. Također je na TVu u The Princess Switch, koji se spominje u trećem dijelu The Christmas Prince. TV u The Knight Before Christmas također ima Holiday In the Wild na njemu, dok The Holiday Calendar i The Princess Switch oba imaju priliku gledati Christmas Inhreitance.

Pogledajte ovaj ludi kalendar za Netflixov Božićni Filmski Svemir – direktnu kopiju Marvelovog Avengers: Infinity War postera.

Netflix pravi parodiju na Marvel sa svojim Božićnim Filmskim Svemirom

Ideja da Netflix gradi filmski svemir oko svojih Božićnih filmova je vrlo zabavna, čak iako nećemo nešto puno dobiti od toga, osim povremenih referenci. Sada već godinama, gotovo svi u Hollywoodu žele ponoviti uspjeh koji je napravio Marvel sa svojim MCU.

U svakom slučaju, vrlo zabavna marketinška igra Netflixa kojom će zasigurno privući mnoge gledatelje na svoju streaming platformu ovih praznika.

Similar Posts