Disney i Sony navodno produžili ‘Spider-Man’ dogovor za MCU!

Trenutno neimenovani Spider-Man 3 Toma Hollanda očito je jedan od najiščekivanijih projekata u Marvelovoj ambicioznoj fazi 4, a sve je to zbog koncepta multiverzuma. U posljednjih nekoliko tjedana glumačka postava triquel-a značajno je narasla u masivan ansambl povratničkih likova iz prethodne dvije Spider-Man-ove franšize od Sony-a, dok je dodatak Benedikta Cumberbatcha kao Doctor Strangea još više učvrstio da je sljedeća avantura Petera Parkera zasnovana na multiverzumu.

Andrew Garfield iz Amazing Spider-Mana navodno se vraća za Spider-Man 3, dok se Tobey Maguire također “očekuje” da se vrati u trećem dijelu. Osim prijašnjih web-slingera, na gomilu se vratilo mnoštvo zlikovaca poput Electroa Jamieja Foxxa, Doktora Octopusa Alfreda Moline, a navodno i Green Goblina Willema Dafoea i Sandmana Thomasa Hadena Churcha, ali detalji o njihovoj upletenosti u cjelokupnu pripovijest još uvijek su samo na glasinama.

I ne samo to, već se priča i da se Charlie Cox vraća kao Matt Murdock zvani Daredevil. Ako išta drugo, Spider-Man 3 trebat će uravnotežiti sve ove likove, a bit će uzbudljivo saznati kako će to postići redatelj filma, Jon Watts.

Sada, nova glasina može ponuditi tragove o budućnosti heroja prijateljskog susjedstva Toma Hollanda u eri nakon Spider-Mana 3 u većem MCU-u.

Tijekom najnovije epizode emisije The DisInsider, voditelji Skyler Shuler i Derek Cornell podijelili su glasinu o Marvel Studios tijekom svog segmenta “Glasina tjedna”. Valja napomenuti da vijesti koje Shuler i Cornell dijele tijekom ovih segmenata ne bi se trebale uzimati kao potvrdu, već samo kao glasine podržane tutnjavom.

Cornell je rekao da su Marvel Studios “produžili ugovor o [Spider-Manu]” sa Sonyjem zbog toga što bi Web-Slinger igrao “ključnu ulogu” u budućnosti Marvel Cinematic Universea.

Similar Posts