Ghostbusters (1984)

Ghostbusters Zvijezde potvrđuju svoj povratak za Nastavak 2020

Bilo je gotovo potvrđeno nakon što je Sigourney Weaver spomenula da ona neće biti jedini originalni član glumačke postave koji će se vratiti za ovaj Ghostbusters nastavak koji nam dolazi 2020. godine, ali sada su Dan Aykroyd (Ray) i Ernie Hudson (Winston) to i službeno potvrdili.

Aykroyd je potvrdio svoju umiješanost u film na Joe Rogan Experience, dok je Hudson potvrdio da trenutno snima film u osobnoj poruci fanu – u punoj uniformi.

Možemo pretpostaviti i nadati se da će se i Bill Murray vratiti kao Peter Venkman, ali to još nije službeno potvrđeno. Tijekom svog intervjua, Aykroyd je spomenuo kako se oni “nadaju” da će im se i Murray pridružiti, a redatelj Jason Reitman je potvrdio da je legendarni glumac barem pročitao skriptu.

Reitman je sin originalnog Ghostbusters redatelja Ivana Reitmana. Ranije ovog mjeseca, Reitman je rekao da pravi ovaj film za fanove i kako bi odao počast svom ocu.

U Ghostbusters 2020 će također glumiti Carrie Coon, Finn Wolfhard i Mckenna Grace kao centralna obitelj priče, a uz njih tu je i Paul Rudd. Ovaj nastavak dolazi 10. srpnja 2020. godine.

Similar Posts