Recenzija: Rambo V: Last Blood (Rambo: Do zadnje kapi krvi, 2019)

Trailer: Rambo V: Last Blood (2019)

Stigao je novi ‘red band’ (nije za mlađe od 17 godina) trailer za nadolazeći peti film Rambo filmskog svemira, Rambo V: Last Blood. Sylvester Stallone se vraća u svojoj ulozi Ramba za četvrti nastavak ove kultne franšize.

Datum izlaska filma Rambo V: Last Blood:

20. rujan 2019.

Žanr:

Akcija, avantura, triler

Redatelj:

Adrian Grunberg

Scenarist:

Matthew Cirulnick, David Morrell

Glumci:

Sylvester Stallone, Paz Vega, Louis Mandylor

Radnje ukratko:
Rambo se usprotivio meksičkom kartelu u onome što je objavljeno kao njegova posljednja avantura.

'Rambo: Last Blood' dobio službeni datum izlaska

Lionsgate je objavio da Rambo: Last Blood službeno u kina dolazi 20. rujna ove godine! Ovaj film će vrlo vjerojatno završiti priču koju je Stallone započeo u originalnom Rambo filmu, First Blood, koji je izašao 1982.

I dok će ovo biti peti puta da Stallone preuzima ulogu Johna Ramba, prvi je puta u jedanaest godina. Četvrti film, jednostavnog naziva Rambo, izašao je u kina 2008. godine.

Matt Cirulnick je napisao skriptu za ovaj film, u kojem John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSD i obavlja obične poslove. Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica i upraviteljica nekretninama Maria zatraži njegovu pomoć, kada njezina unuka nestane, tijekom partijanja u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polu-sestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčarenje ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili kriminalnog šefa.

Stalloneu će se u filmu pridružiti Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Yvette Monreal, Oscar Jaenada i Adriana Barraza.

Adrian Grunberg je redatelj filma Rambo: Last Blood, po skripti od Matt Cirulnick i  Sylvester Stallone. Kevin King Templeton i Les Weldon produciraju, dok su Avi Lerner, Trevor Short i Boaz Davidson izvršni producenti.

Prvi Rambo film je došao u kina 1982, a pratili su ga Rambo: First Blood Part II u  1985, Rambo III u 1988 i Rambo u 2008. Tijekom godina, Rambo franšiza je diljem Amerike zaradila $294 milijuna, dok je u svijetu zaradila $727 milijuna.

Red band trailer filma Rambo V: Last Blood:
Internacionalni trailer filma Rambo V: Last Blood:
Trailer filma Rambo V: Last Blood:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

!!! THE NEW TEASER. !!!! “HE DID NOT START IT , BUT HE WILL END IT “

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Stariji trailer filma Rambo V:

Similar Posts