Trailer: Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Trailer: Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Stigao je novi TV spot, za još jedan live-action bajkoviti Disney film – Maleficent: Mistress of Evil koji je nastavak filma Maleficent iz 2014.

Datum izlaska: 18. listopad 2019.

Žanr: Fantazija, avantura

Redatelj: Joachim Rønning

Scenarist: Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster

Glumačka postava: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein

Sinopsis: Kompleksan odnos rogate vile i princeze Aurore nastavlja se istraživati dok se susreću sa novom prijetnjom koja prijeti čarobnoj močvari.

Trailer: Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Pet godina nakon što je izašao film Maleficent, svojevrsni live-action remake poznate bajke o Trnoružici, ali sa malo izmjenjenom pričom koja je ispričana iz perspektive antagonista, dolazi nam nastavak u kojem Angelina Jolie ponavlja svoju ulogu naslovnog lika, dok će Elle Fanning ponovno glumiti Auroru, princezu poznatu kao Trnoružica. Osim njih filmu se još priključuje i poznata Michelle Pfeiffer u ulozi Kraljice Ingrith koja će biti dosta misteriozan lik budući da je riječ o novoj kraljici koja se nikad dosad nije spominjala u bilo kojoj Disney bajci i/ili filmu.

U ovom traileru smo vidjeli prvi uvid u nove i stare glavne likove, a izgleda da će se u Maleficent ponovno probuditi neka vrsta zla, što nam i sam naslov filma da naslutiti. Također vidimo da je sigurno riječ o još jednom stopostotnom Disney bajkovitom filmu sa vrlo dojmljivim CGI-em, prekrasnim i impresivnim pejzažima, bajkovitim dvorcima i, naravno, karizmatičnom Angelinom Jolie kojoj ova uloga nevjerojatno dobro pristaje. A kad tu još dodamo i jednako tako karizmatičnu Michelle Pfeiffer, za pretpostaviti je da nam stiže još jedan izniman proizvod iz Buena Vista tvornice snova.

Maleficent: The Mistress of Evil, u kinima od 18. listopada ove godine.

Special look filma:
TV spot filma:
Stariji trailer:
Stariji, teaser trailer:

Similar Posts