Trailer: Warrior (2019–)

Stigao je prvi trailer za nadolazeću akcijsku seriju, pravljenu prema ideji Bruce Leeja, Warrior.

Datum izlaska serije Warrior:

05. travanj 2019.

Žanr serije:

Akcija, drama, povijesni

Kreator:

Jonathan Tropper

Glumci:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng

Radnja ukratko:

Serija je smještena u Kinesku četvrt San Francisca nakon građanskog rata, Warrior priča priču o mladom čudesnom borcu, tek pridošlom iz Kine, koji se nađe umješan u krvave ratove Kineske Četvrti.

U ranim 70′ Bruce Lee je razvio koncept za TV seriju o borilačkim vještinama na Američkom Starom Zapadu, ali je imao probleme dobiti odobrenje za pravljenje te serije od mreža. Warner Bros. je navodno uzeo taj koncept i pretvorio ga u Kung Fu, seriju iz 70′ u kojoj je glumio David Carradine, te nisu dali Leeju nikakve kredite za to. Sada, desetljeća kasnije, Leejeva originalna ideja je pretvorena u seriju naziva Warrior, nadolazeću Cinemax seriju u kojoj će glavnu ulogu imati Andrew Koji as Ah Sahm, umjetnik borilačkih vještina koji dolazi iz Kine u San Francisco pod misterioznim okolnostima i postaje plaćeni ubojica za jednu od najjačih krimi obitelji Kineske Četvrti.

Warrior dolazi od Jonathan Tropper, ko-kreatora od Banshee, druge akcijom nabijene Cinemax serije i Justin Lina, redatelja Fast & Furious filmova, kao i Star Trek Beyond.

Warrior dolazi 05. travnja 2019. godine

U nastavku pogledajte prvi trailer za seriju Warrior:

Similar Posts