The Mask trailer ponovno napravljen kao horor film

The Mask trailer ponovno napravljen kao horor film

Sada kada je zvijezda filma Jim Carrey ponovno imao svoj povratak u kina ovog vikenda u filmu Sonic the Hedgehog, The Mask iz 1994. godine dobio je nešto drugačiji tretman na internetu. YouTuber stryder HD je prepravio trailer za komediju Jim Carreyja s drugačijim tonom od originalnog filma, koristeći snimke iz filma, kao i Jim Carreyjeve Showtime serije Kidding, pa čak i  Marvel Studios Thor i Thor: The Dark World, kako bi dao The Mask izgled horor filma. Pogledajte horor verziju filma The Mask ispod!

Pravljen prema Dark Horse Comics seriji od kreatora Mike Richardsona, film iz 1994. godine je poznat i po tome što je bio debi glumice Cameron Diaz, kao i svojim odličnim za to vrijeme vizualnim efektima za koje je čak bio nominiran i za Oscara. Napravljen na budžetu od $23 milijuna, film je zaradio $350 milijuna diljem svijeta, ali ako ga prilagodimo inflaciji, film bi zaradio $610 milijuna 2020. godine, što ga smješta uz filmove poput Ant-Man and the Wasp, Logan i The Martian.

Film je bio dovoljno popularan da bi potaknuo praćenje animirane serije, a godinama kasnije, nastavak za koji bi se većina složila da je najbolje zaboraviti u obliku Son of the Mask, koji nije vratio nijednog od glavnih glumaca iz prvog film. Obožavatelji stripa, doduše, uvijek su željeli mračniji i nasilniji lik, što je i ono što je on bio u stripovima. Možda se upravo njima ovaj trailer bude najviše svidio.

Similar Posts