Recenzija: Extraction (2020)

Trailer: Extraction (2020)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći Netflixov akcijski film redatelja Avengers: Endgame filma, Joe Russoa (koji je scenarist ovog filma), a u kojem glume Chris Hemsworth i David Harbour, Extraction.

Datum izlaska filma Extraction:

24. travanj 2020.

Žanr:

Akcija, drama

Redatelj:

Sam Hargrave

Scenarist:

Joe Russo

Glumci:

Chris Hemsworth, David Harbour, Golshifteh Farahani

Radnje ukratko:

Tyler Rake, plaćenik na crnom tržištu koji je angažiran za spašavanje otetog sina međunarodnog krimi lorda.

Trailer: Extraction (2020)

Marvelov Bog Groma će zamijeniti svoj čuveni čekić za automatsku pušku u Netflixovom nadolazećem akcijskom triler filmu Extraction.

Chris Hemsworth glumi u filmu kao Tyler Rake, plaćenik na crnom tržištu koji je angažiran za spašavanje otetog sina međunarodnog krimi lorda. Intenzivan i napet triler koji dolazi na Netflix 24. travnja, puno je drugačiji nego filmovi u kojima su fanovi navikli vidjeti Hemswortha, što povećava uzbuđenje za njegov debi.

Kao plaćenik s mračnom emocionalnom prošlošću, Hemsworthov Tyler Rake nije ništa poput Thora u izgledu ili stavu, ali nijedna količina prljavštine ne može oduzeti glumčevu isklesan izgled. Zapravo, prema riječima redatelja Sama Hargravea, pokušaj da se zaprlja Hemswortha zbog uloge nekako ga je samo učinio boljim.

Extraction je Hargraveov redateljski debi, ali on nije stranac visokobudžetnim akcijskim spektaklima, jer je služio kao koordinator kaskadera na Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. On je također bio Chris Evansov kaskaderski dubler u raznim Marvel Studios filmovima. Scenarij za film piše jedan od Endgame redatelja Joe Russo, koji i producira film zajedno sa svojim bratom Anthony Russo.

Extraction dolazi na Netflix 24. travnja ove godine.

Trailer filma Extraction:

Similar Posts