Trailer: Top Gun: Maverick (2020)

Trailer: Top Gun: Maverick (2020)

Stigao je novi službeni trailer za dugo očekivani nastavak filma s Tom Cruiseom iz 1986. godine, Top Gun: Maverick.

Datum izlaska filma Top Gun: Maverick:

26. lipanj 2020.

Žanr filma:

Akcija, drama

Redatelj:

Joseph Kosinski

Scenarist:

Jim Cash, Peter Craig

Glumci:

Jennifer Connelly, Tom Cruise, Jon Hamm, Miles Teller

Radnja ukratko:

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih mornaričkih pilota, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tu je gdje i pripada, kao hrabri testni pilot koji izbjegava napredovanje u čin koji bi ga prizemljivao. Kad se nađe kako obučava odred maturanata Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu nikada nije vidio nijedan živi pilot, Maverick susreće potpukovnika Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), pozivni znak: “Rooster”, sina Maverickog pokojnog prijatelja i Radar Intercept Časnika Lt. Nick Bradshaw, aka “Goose.”

top gun maverick

Kada su ga upitali o novom Top Gun 2 filmu, filmski producent Jerry Bruckheimer je objasnio, “Koncept je, jednostavno, da su piloti zastarjeli i da ih zamjenjuju dronovi. Cruise će im pokazati da oni nisu zastarjeli. Oni su ovdje kako bi ostali.” Originalni Top Gun je bio smješten u Navy elitnu pilotsku školu. Nova radnja će se fokusirati na važnost pilota u novom dobu, dobu dronova.

I dalje ne znamo puno o radnji, osim činjenice da je sada Cruise – Maverick – instruktor u letačkoj akademiji. Miles Teller je osvojio ulogu za Gooseovog sina, dok je Glen Powell (Set It Up), koji se s Tellerom natjecao za tu ulogu, toliko impresionirao Cruisea i producente da su za njega našli drugu ulogu u filmu. Val Kilmer će reprizirati svoju ulogu kao Iceman, dok će Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris, Thomasin McKenzie i drugi mlađu glumci zauzeti manje uloge.

Trailer filma Top Gun: Maverick:
Stariji trailer filma Top Gun: Maverick:

Similar Posts