Trailer: Suburbicon (2017)

Trailer: Suburbicon (2017)

Pogledajte prvi traileri za Suburbicon, novi film s Matt Damon, Julianne Moore i Oscar Isaac, redatelj George Clooney, a scenaristi George Clooney i braća Coen.

Datum izlaska filma:

03. studeni 2017.

Žanr filma:

Komedija, krimi, misterija

Redatelj:

George Clooney

Scenarist:

George Clooney, Ethan Coen

Glumci:

James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood

Suburbicon

Redatelja Suburbicona je George Clooney, čiji zadnji redateljski pokušaj nije bio pretjerano uspješan u filmu The Monuments Men iz 2014. To teško će ovdje ponoviti s obzirom na to da mu se kao scenaristi pridružuju braća Coen. Zajedno su surađivali na filmovima “O Brother, Where Art Thou?,” “Intolerable Cruelty,” i “Hail, Caesar!”. Braća su prvenstveno napisala scenarij tako da Clooney glumi u filmu, ali on ih je nagovorio da ga puste ipak za redateljsku palicu. Uz to glumačka ekipa obuhvaća velika imena poput Matt Damon, Julianne Moore i Oscar Isaac.

Paramount Pictures kaže da su u filmu ukratko radi o “Suburbicon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i uređenim travnjacima … savršeno mjesto za podizanje obitelji, a u ljeto 1959, obitelj Lodge čini upravo to. Ali mirna površina maskira uznemirujuću stvarnost, budući da muž i otac Gardner Lodge (Matt Damon) mora upravljati po mračnoj podlozi grada izdaje, prijevare i nasilja. Ovo je priča o vrlo pogrešnim ljudima koji čine vrlo loše izbore.”

Film dolazi u kina 27. listopada 2017.

U nastavku pogledajte trailer filma.

Similar Posts