Trailer: Aladdin (2019)

Trailer: Aladdin (2019)

Stigao je novi TV Spot naziva “On Fire” za nadolazeći Disneyjev igrani film, redatelja Guy Ritchie i s Will Smithom u ulozi Duha, Aladdin.

Datum izlaska filma Aladdin:

24. svibanj 2019

Žanr filma:

Avantura, obiteljski, fantazija

Redatelj:

Guy Ritchie

Scenarist:

John August, Ron Clements

Glumci:

Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnussen

Radnja ukratko:

‘Aladdin’ je uzbudljiva priča o privlačnom uličnom štakoru Aladdinu, hrabroj i odlučnoj Princezi Jasmin i Duhu koji bi mogao biti ključ njihove budućnosti.

Trailer: Aladdin (2019)

Igrana verzija Disney klasika iz 1992 godine, koja je pravljena prema Arapskim narodnim pričama istog imena iz One Thousand and One Nights i Francuske interpretacije od Antoine Galland. Zvijezde filma su Mena Massoud kao Aladdin, a uz njega Naomi Scott, Will Smith, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen i Numan Acar.

Uzbudljiva igrana adaptacija Disneyjevog animiranog klasika, “Aladin”, uzbudljiva je priča o šarmantnom uličnom štakoru Aladinu, hrabroj i samodostatnoj princezi Jasmine i Duhu koji može biti ključ njihove budućnosti,. U režiji Guya Ritchieja, koji donosi svoj jedinstveni talenat za brzu akciju u fiktivni lučki grad Agrabah, “Aladdin” su napisali John August i Ritchie na temelju Disneyevog “Aladdina”. U film glumi Will Smith kao Genie ; Mena Massoud kao Aladdin; Naomi Scott kao Jasmine; Marwan Kenzari kao Jafar; Navid Negahban kao sultan; Nasim Pedrad kao Dalia i Billy Magnussen kao princ Anders.

Aladdin dolazi u kina 24. svibnja 2019. godine.

Novi TV Spot:
Stariji TV Spot filma Aladdin:
Trailer filma Aladdin:

https://youtu.be/2czlAfn1fYw

Stariji traileri filma Aladdin:

https://youtu.be/Zbgl9L7lCBo

https://youtu.be/vwMOu4y0YDw

Similar Posts