Trailer: Blizanac (Gemini Man) (2019)

Trailer: Blizanac (Gemini Man) (2019)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični film s Will Smithom i Clive Owenom u glavnim ulogama, Gemini Man.

Datum izlaska filma Gemini Man:

04. listopad 2019.

Hrvatski naziv:

Blizanac

Žanr filma:

Akcija, drama, sci-fi

Redatelj:

Ang Lee

Scenarist:

Billy Ray, Jonathan Hensleigh

Glumci:

Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen

Radnja ukratko:

Plačeni ubojica suočava se s svojim mlađim klonom.

Trailer: Blizanac (Gemini Man) (2019)

Od vizionarskog i nagradom Oscar® nagrađenog redatelja Anga Leeja i nominiranog za nagradu Oscar® Willa Smitha

“Ova priča nije prikazana na način na koji smo navikli gledati u filmovima. Zahvaljujući nevjerojatnoj novoj digitalnoj tehnologiji, ne samo da možemo konačno vidjeti i mlađeg i starijeg Willa Smitha, utjelovljene zajedno na ekranu, već tu priču možemo doživjeti i na potpuno drugačiji način. Moja je sreća što mogu eksperimentirati i testirati granice onoga što nam nova digitalna kinematografija može ponuditi. Na taj način mogu raditi s dva Willa Smitha – jedanim sofisticiranim, a drugim beskrajno iskrenim. Po mom mišljenju, to je Will u svom najboljem izdanju, a kada se njih dvoje spoje, to je nešto zaista magično. Iskreno se nadam da će ovaj film publici širom svijeta donijeti potpuno novo filmsko iskustvo.” – Ang Lee, redatelj

Blizanac je inovativni akcijski triler u kojem Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koji iznenada postaje meta tajanstvenog mladog operativca koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Redatelja filma je dobitnik nagrade. Oscar® Ang Lee, a producenti su Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. U filmu glume još i Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong.

BLIZANAC, u distribucijij Blitzau kinima pogledajte ovog listopada.

Trailer filma Blizanac (Gemini Man)
Stariji traileri filma Gemini Man:

https://youtu.be/1JG43U0FhAY

Druge je zanimalo i ovo...