Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)

Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)

Konačno je stigao prvi trailer i prvi službeni posteri glavnih likova za isčekivani nastavak Wonder Woman 1984 u kojem se Gal Gadot vraća ulozi najpoznatije heroine.

Datum izlaska: 05. lipanj 2020.

Žanr: Superhero, akcija, avantura

Redatelj: Patty Jenkins

Scenarist: Patty Jenkins, David Callaham, Geoff Johns

Glumačka postava: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Kristen Wiig, Pedro Pascal

Sinopsis: Diana Prince odlazi u Ameriku gdje se nađe u konfliktu sa Sovjetskim Savezom tijekom Hladnoga rata, a uskoro će pronaći novog, teškog neprijatelja – Cheetah.

Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)

Prije dvije i pol godine smo omiljenu heroinu u interpretaciji izraelske glumice Gal Gadot gledali u njezinom solo filmu koji je bio veliki kritički i komercijalni uspjeh, a idućeg ljeta nam stiže i dugo-očekivani nastavak.

Već je najavljeno, a kako i sam naslov kaže, da će radnja filma biti smještena u ’80-e, tj. u vrijeme Hladnog rata. A prema glasinama, Diana bi se u ovom pojavila i kao špijunka koja bi tražila opasnog Sovjetskog špijuna. Također, Diana bi kao Wonder Woman u ovom filmu bila javno poznata heroina iako je u filmu Batman V Superman: Dawn of Justice, čija se radnja odvijala u sadašnjosti, ona još uvijek djelovala kao tajna heroina, što znači da ćemo svjedočiti malim odstupanjima od onoga što je WB u DCEU dosad postavio.

Što se tiče likova, velika polemika se digla oko Steve Trevora, kojeg je i u prethodnom filmu glumio Chris Pine. Otkako je najavljeno da će se Chris vratiti u ovom nastavku, počele su se javljati mnoge teorije, i to ne samo zato što je Steve u prvom filmu poginuo, nego i zato što se radnja nastavka odvija čak 70 godina nakon originala, a prema slikama sa seta, Steve još uvijek izgleda isto kao i u prvom filmu, itekako živ i bez ijedne sijede na glavi. Čim su se teorije krenule nizati, redateljica Patty Jenkins je odmah u početku srezala teorije o flashbackovima i eventualnom pojavljivanju Stevea kao halucinacije.

Osim Gal u ulozi naslovnog lika, vraća se i Chris Pine kao Steve Trevor, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta i Robin Wright kao Antiope. Od novih lica ćemo gledati Pedra Pascala kao Maxvell Lorda, te Kristen Wiig kao Barbara Minerva, poznata kao negativka Cheetah.

Wonder Woman 1984 u kinima ćemo gledati 5. lipnja 2020.

Trailer za Wonder Woman 1984:

Posteri likova:
Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman
Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)
Steve Trevor
Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)
Barbara Minerva
Trailer: Wonder Woman 1984 (2020)
Maxwell Lord

Similar Posts