Trailer: BrightBurn (2019)

Trailer: BrightBurn (2019)

Stigao je novi i posljednji trailer za nadolazeći Sonyjev superhero horor film s Elizabeth Banks u glavnoj ulozi, BrightBurn. Što ako se dijete s druge planete sruši na Zemlju, ali ne postane heroj čovječanstva poput Supermana, nego nešto puno zlokobnije? Producent filma James Gunn!

Datum izlaska filma BrightBurn:

24. svibanj 2019

Žanr filma:

Horor

Redatelj:

David Yarovesky

Scenarist:

Brian Gunn, Mark Gunn

Glumci:

Elizabeth Banks, Meredith Hagner, David Denman

Radnja ukratko:

Što bi se dogodilo kad bi nadareno dijete s druge planete sletilo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije? Nakon teške borbe s neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli – pametan, talentiran, znatiželjan u otkrivanju svijeta. No kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja, njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlog grabežljivca koje nesputano hara Kansas Cityjem.

Trailer: BrightBurn (2019)

Zastrašujuća sila zla koja će ovog proljeća zavladati kino dvoranama!


Svi znamo priču. Misteriozno dijete, za koje nitko ne zna odakle se stvorilo, pronađe bračni par koji ujedno ne može imati vlastitu djecu. Neobično dijete odluče zadržati i svima reći da je njihovo. Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Naposljetku dječak, sad već muškarac, u potpunosti otkriva svoje moći i porijeklo i postaje svima poznati junak koji svoj život podredi spašavanju čovječanstva.

No što bi bilo da je priča otišla u drugom smjeru? Da je dječak s nevjerojatnim sposobnostima odlučio svoje moći iskoristiti za drugi cilj, potpuno suprotan spašavanju svijeta? Što bi se dogodilo da je osoba s tolikom moći odlučila kako mu se ovaj novi dom – Zemlja – ipak ne sviđa? Upravo takvu odluku donio je Brandon. Dječak koji nije postao superjunak nego Brightburn – strašna sila zla koja će ovog svibnja zavladati kino dvoranama.

Brandona (Jackson A. Dunn) su, kao bebu, pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman). Nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete odgovor na njihove molitve sleti im skoro u dvorište kuće. No vrlo brzo shvate da njihov najveći dar je u stvari prokletstvo, za njih same ali i za cijelu zemlju.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, odrastajući otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

U zastrašujućem znanstveno-fanstastičnom hororu „Brightburn“ shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili.

Novi trailer filma BrightBurn:

Trailer filma BrightBurn:

Stariji trailer filma BrightBurn:

https://youtu.be/0X7ckFXOJMA

Similar Posts