Trailer: Jumanji: The Next Level (2019)

Trailer: Jumanji: The Next Level (Jumanji: Iduća razina, 2019)

Stigao je novi i posljednji službeni trailer za novi nastavak Jumanji franšize, Jumanji: The Next Level.

Datum izlaska filma Jumanji: The Next Level:

13. prosinac 2019.

Hrvatski naziv:

Jumanji: Iduća razina

Žanr filma:

Akcija, avantura, komedija

Redatelj:

Jake Kasdan

Scenarist:

Jeff Pinkner, Scott Rosenberg

Glumci:

Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman

Radnja ukratko:

U Jumanji: The Next Level, banda se vraća, ali igra se promijenila. Kako se vračaju u Jumanji kako bi spasili jednog od svojih, otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati smoći hrabrosti istražiti nepoznato i neistraženo, od sušnih pustinja do snježnih planina, kako bi pobjegli iz najopasnije igre na svijetu.

Trailer: Jumanji: The Next Level (Jumanji: Iduća razina, 2019)

Sve što ste znali o najpoznatijoj igri na svijetu promijenit će se jer ove godine Jumanji nas vodi na sljedeću razinu! Držite se čvrsto jer ovoga puta Jumanji ne oprašta. O čemu se točno radi i kakva nova Jumanji uzbuđenja nas očekuju ove godine pogledajte u prvoj kino najavi filma!

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli?
Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kako i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

***

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. g. kada je nezaboravni Robin Williams izašao iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i „neživotinjama“. Pretprošle godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavali s glavnim negativcima i izvlačili živu glavu. „Jumanji: Iduća razina“ direktan je nastavak ova dva filma ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

Film „Jumanji: Dobrodošli u igru“ 2017. godine poharao je kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo 100.000 gledatelja. Najnoviji nastavak vodi nas na iduću razinu zabave i avanture!

Avanturistički hit JUMANJI: IDUĆA RAZINA u domaća kina stiže ovog prosinca!

Trailer filma Jumanji: The Next Level:
Stariji traileri filma Jumanji: The Next Level:

Similar Posts