Trailer: Viy 2: Journey to China (2018) - Svijet filma

Trailer: Viy 2: Journey to China (2018)

Upravo sam naišao na trailer za nadolazeći film u kojem glumi Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan i Rutger Hauer, a ja nisam imao pojma za to, Viy 2: Journey to China!

Datum izlaska filma:

veljača 2018

Žanr filma:

Avantura, fantazija

Redatelj:

Oleg Stepchenko

Scenarist:

Alexey Petrukhin, Oleg Stepchenko

Glumci:

Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Rutger Hauer

Trailer: Viy 2: Journey to China (2018)

Viy 2: Journey to China (Ruski: Вий 2 još poznat kao Journey to China: The Mystery of Iron Mask) je nadolazeći Rusko-Kineski avantura, fantazija film. Nastavak je na Viy, hit film iz 2014 godine djelomično pravljen prema Nikolai Gogol priči Viy.

U filmu glume Jackie Chan, Arnold Schwarzenegger, Rutger Hauer, Charles Dance i Jason Flemyng (jedini glumac koji je glumio i u prvom dijelu lika Jonathan Green).

Engleski istraživač Jonathan Green dobiva od Peter Velikog naredbe da mapira Ruski daleki istok. Ponovno odlazi na dugačko putovanje puno avantura koje će ga na kraju odvesti u Kinu. Kartograf će se neočekivano suočiti s brojnim prekrasnim otkrićima, susresti bizarna bića, susresti se s Kineskim princezama i suočiti se s mrtvim ratnim vještinama, pa čak i kraljem svih zmajeva – Dragon King. Što bi moglo biti opasnije od susreta oči u oči s Viy, osim to ponovno učiniti? Što bi ovaj puta bilo jače – nepokolebljiv skepticizam znanstvenika ili stara crna magija koja je zavladala Istočnim zemljama?

Film izlazi u veljači 2018 godine.

U nastavku pogledajte trailer za ovaj ludi film!

Similar Posts