Najiščekivanije nove Serije 2018!

Donosimo vam 10 najiščekivanijih i vjerojatno najboljih, novih serija u 2018 godini.

Kojoj se vi seriji najviše radujete u novoj godini?

Najbolje NOVE TV Serije pogledajte ovdje

10. “The Resident” (FOX)

FOX dodaje još jednu medicinsku drama seriju, koja nastoji prikazati neke od teških, moralno dvosmislenih odluka s kojim se svakodnevno suočavaju doktori i administratori bolnice, a to se sve odvija kroz pogled mladog liječnika i strogog specijalizanta s kojim radi. Emisija se može pohvaliti poznatim i popularnim TV veteranima, uključujući  Bruce Greenwood, Matt Czuchry i Emily VanCamp.

9. “Black Lightning” (The CW)

Trailer: Black Lightning (2018– )

CW proširuje svoj svijet TV superheroja, na seriju Black Lightning, koja se usredotočuje na nevoljkog superheroja koji se poziva na dužnost kada kriminal i korupcija u njegovoj zajednici porastu na razinu koju više ne može ignorirati. Cress Williams igra titularni lik, umirovljenog superheroja s posebnim talentom za sve električne stvari, koji je izgradio svoj novi život kao ravnatelj srednje škole.

8. “Cloak & Dagger” (Freeform)

“Heroes” veteran Joe Pokaski donosi Marvel Filmski Svemir na Freeform u ovoj tinejdžerskoj drami, koja kombinira žanrove superjunaka i romantike. Aubrey Joseph (Cloak) i Olivia Holt (Dagger) predvode seriju kao dvoje tinejdžera koji dobivaju supermoći i razvijaju vezu između sebe. Iako su slični Hulu “Runaways,” nemaju u planu praviti teen okupljanje.

7. “Titans” (Warner Bros.)

DC Comics fanovi već duže vrijeme čekaju na igranu adaptaciju Teen Titans. Ovaj projekt nam dolazi od kreatora Akiva Goldsman, Geoff Johns i Greg Berlanti, a prati priču o grupi tinejdžer superheroja koji se bore protiv kriminalaca, pored izazova adolescencije. Glavni u seriji je Dick Grayson/Robin (Brenton Thwaites), koji želi postati nešto više od ‘samo’ Batman pomagača.

6. “Waco” (Paramount Network)

Posljednjih godina došlo je do porasta TV serija koje istraživaju kontroverzne povijesne likove i događaje u stvarnom životu. Ova miniserija, postavljena na Paramountovoj mrežu (nekada poznatoj kao Spike) u siječnju, bavi se opsadom Waco iz 1993. godine koja je sukobila federalnu i Texašku policiju protiv skupine predanih i očvrsnutih Branch Davidians, predvođenih karizmatičnim i opasnim David Koresh. U seriji će glumiti Taylor Kitsch kao David Koresh, Melissa Benoist (Rachel Koresh), Julie Garner (Michelle Jones) i Michael Shannon (Gary Noesner).

Similar Posts