Najiščekivanije nove Serije 2018!

Najiščekivanije nove Serije 2018!

Donosimo vam 10 najiščekivanijih i vjerojatno najboljih, novih serija u 2018 godini.

Kojoj se vi seriji najviše radujete u novoj godini?

Najbolje NOVE TV Serije pogledajte ovdje

10. “The Resident” (FOX)

Najiščekivanije nove Serije 2018!

FOX dodaje još jednu medicinsku drama seriju, koja nastoji prikazati neke od teških, moralno dvosmislenih odluka s kojim se svakodnevno suočavaju doktori i administratori bolnice, a to se sve odvija kroz pogled mladog liječnika i strogog specijalizanta s kojim radi. Emisija se može pohvaliti poznatim i popularnim TV veteranima, uključujući  Bruce Greenwood, Matt Czuchry i Emily VanCamp.

9. “Black Lightning” (The CW)

CW proširuje svoj svijet TV superheroja, na seriju Black Lightning, koja se usredotočuje na nevoljkog superheroja koji se poziva na dužnost kada kriminal i korupcija u njegovoj zajednici porastu na razinu koju više ne može ignorirati. Cress Williams igra titularni lik, umirovljenog superheroja s posebnim talentom za sve električne stvari, koji je izgradio svoj novi život kao ravnatelj srednje škole.

8. “Cloak & Dagger” (Freeform)

“Heroes” veteran Joe Pokaski donosi Marvel Filmski Svemir na Freeform u ovoj tinejdžerskoj drami, koja kombinira žanrove superjunaka i romantike. Aubrey Joseph (Cloak) i Olivia Holt (Dagger) predvode seriju kao dvoje tinejdžera koji dobivaju supermoći i razvijaju vezu između sebe. Iako su slični Hulu “Runaways,” nemaju u planu praviti teen okupljanje.

7. “Titans” (Warner Bros.)

Najiščekivanije nove Serije 2018!

DC Comics fanovi već duže vrijeme čekaju na igranu adaptaciju Teen Titans. Ovaj projekt nam dolazi od kreatora Akiva Goldsman, Geoff Johns i Greg Berlanti, a prati priču o grupi tinejdžer superheroja koji se bore protiv kriminalaca, pored izazova adolescencije. Glavni u seriji je Dick Grayson/Robin (Brenton Thwaites), koji želi postati nešto više od ‘samo’ Batman pomagača.

6. “Waco” (Paramount Network)

Posljednjih godina došlo je do porasta TV serija koje istraživaju kontroverzne povijesne likove i događaje u stvarnom životu. Ova miniserija, postavljena na Paramountovoj mrežu (nekada poznatoj kao Spike) u siječnju, bavi se opsadom Waco iz 1993. godine koja je sukobila federalnu i Texašku policiju protiv skupine predanih i očvrsnutih Branch Davidians, predvođenih karizmatičnim i opasnim David Koresh. U seriji će glumiti Taylor Kitsch kao David Koresh, Melissa Benoist (Rachel Koresh), Julie Garner (Michelle Jones) i Michael Shannon (Gary Noesner).

Similar Posts