Lucifer sezona 5 će imati puno više epizoda!

Lucifer proglašen najpopularnijom streaming serijom godine

Netflix je možda izgubio milijune pretplatnika zbog početka Disney+ streaming mreže, ali to još ne znači da su dobili snažan udarac. Prema izvještaju TV Timea, gromoglasni streaming činio je 19 od 20 najgledanijih originalnih streaming serija (jedini koji nije s Netflixa je Hulu serija The Handmaid’s Tale, na broju 6). Broj 1 na toj listi, Lucifer, bivša FOX-ova serija bazirana na DC/Vertigo stripovima. Originalno smještena u Sandman svemir, Lucifer na televiziji je potpuno druga stvar, a nedavno se pojavila u CW-ovom događaju “Crisis on Infinite Earths” kao dio Arrowverse crossovera.

Na mjestu broj 2 je Netflixova Stranger Things serija. Druge stripovske serije uključuju The Umbrella Academy i The Chilling Adventures of Sabrina. Tu su i Marvel’s The Punisher i Jessica Jones, obje koje će napustiti ovu streaming platformu zbog promjena koje je napravio Marvel Studios. Lucifer, također, će napustiti Netflix nakon što završi peta i posljednja sezona u 2020. godini.

Cijelu listu možete vidjeti ispod:

Naravno, odlazak Marvelovih serija i Lucifera ne znači da Netflix više neće imati stripovskih adaptacija. Osim The Umbrella Academy i raznih Mark Millarovih adaptacija, Netflix se planira vratiti DC/Vertigo svijetu The Sandman serijom. Za sada još nema govora o tome hoće li Lucifer zvijezda Tom Ellis reprizirati svoju ulogu kao Lucifer Morningstar u toj seriji.

Lucifer je išao tri sezone na FOXu prije nego je otkazan i prešao na Netflix za svoju iznimno uspješnu četvrtu sezonu, s petom i finalnom sezonom koja dolazi 2020. godine.

Similar Posts